Actualitate

Clujeanca Roxen, bătută cu mătura și pumnii de fostul iubit:„Am fost abuzată și santajată”

Cântăreața Roxen a fost bătută cu pumnii și o mătură de fostul iubit. Totul a ieșit la iveală după ce reprezentanta României la Eurovision și-a făcut curaj pentru a publica totul.

Cântăreața Roxen a fost bătută cu pumnii și mătura de fostul iubit Cântăreața Roxen a fost bătută cu pumnii și mătura de fostul iubit

Roxen, artista care ar fi trebuit să reprezinte România în 2020 la Eurovison, a fost bătută de fostul iubit în repetate rânduri și a reușit în cele din urmă să obțină un ordin de restricție. Clujeanca a fost victima unor acte de violență pe data de 8 iunie, iar ulterior și-a reclamat iubitul la poliție în urma bătăilor încasate.

„Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problema care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare", a declarat Roxen(Roxana Larisa Giurgiu) pentru www.protv.ro.


Roxen s-a temut să facă plângere împotriva iubitului

Scandalul dintre cei doi iubiți ar fi plecat de la mai multe de crize de gelozie ale bărbatului. Ultimul episod s-ar fi petrecut la 4:30 dimineața și a pornit după ce iubitul lui Roxen a văzut-o pe cântăreață că stă pe telefon.

„În cazul meu, la mijloc erau mai mulți factori, cariera mea și o frică inexistentă pe care o crea el, dar în alte situații problema e mult mai gravă și sunt copii la mijloc sau alte aspecte extrem de importante și fragile. Cred că este important ca aceste lucruri să fie spuse, ca orice femeie să aibă curajul să se protejeze și să lupte pentru a avea o viață normală. Eu voi continua să mă focusez pe ceea ce am eu de făcut, pe muzică. Am spus în repetate rânduri că muzica este cea care mă împlinește și așa este. Îmi doresc ca oamenii să mă cunoască prin prisma pieselor mele, să rezoneze cu muzică mea și cu ceea ce transmit prin ea. Prin ceea ce cânt sunt alături în orice clipă de publicul meu și vreau să cred că astfel îi pot ajuta pe cei care-mi ascultă muzica să treacă, poate, peste o perioada mai grea, să se bucure de lucrurile frumoase care li se întâmplă, să găsească speranță în ceva și să nu înceteze să viseze. Am trecut peste această experiență neplăcută, însă sunt fericită că sunt bine. Am învățat o lecție extrem de importantă și merg mai departe. În curând voi lansa o piesă nouă, urmează altele, plus proiecte tare dragi mie, despre care abia aștept să vă vorbesc", a spus pentru click.ro


Roxen, clujeanca ajunsă în finala Eurovision

Roxen, originară de Cluj-Napoca, a început să cânte de la şapte ani şi de-a lungul timpului a participat la mai multe concursuri de profil. Acum, ea este asemănată cu artiste precum Dua Lipa şi Billie Eilish.

„În copilărie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, insă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel și visam să cânt pe scene mari și să mă adresez publicului. Acum, sunt emoționată și provocată în același timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simțit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viața mea. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia și atenția îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, a declarat Roxen imediat după ce a aflat că va reprezenta România la Eurovision.


Citește și:

Clujeanca Roxen va reprezenta România în finala Eurovision 2020 de la Rotterdam

 


Ultimul pas pentru Roxen înainte de Eurovision! TVR va transmite selecția piesei care va merge la Rotterdam

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter