Actualitate

Hoții din Mănăștur, de neoprit! Clujenii spun că polițiștii nu își fac treaba

Hoții din Mănăștur sunt de neoprit, spun clujenii. Polițiștii nu reușesc să prindă acești hoți care sparg mașinile de câțiva ani.

 

 


Clujenii se plâng pe grupurile de pe Facebook că hoții le sparg mașinile și le fură obiectele în pararea Penny din cartierul Mănăștur. Lucrul care îi supără cel mai tare sunt polițiștii care nu își fac treaba și nu prind hoții.

 


„Azi mi-am găsit maşina în parcare la Penny, deschisă şi scos tot ce aveam în torpedou. A mai păţit cineva, similar?", întreabă o clujencă pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj.

Oamenii au reacționat repede la întrebare, unii dintre ei spunând că asta se întâmplă săptămânat în cartierul Mănăștur. Un alt om a spus că poliția nu își face deloc treaba, el povestiând cum a primit o hârtie după doi ani și jumătate de la poliție, în care era anunțat că investigațiile s-au oprit.


„Eu am avut noroc că nu am lăsat nimic în maşină, doar 3 țigări într-un pachet şi bineînțeles că le-au luat. Am chemat poliţia şi după vreo 2 ani jumăte a venit hârtie în poştă de la curtea de apel că investigațiile au încetat pentru că procedurile costă mult şi nu a găsit hoțul. Dar dacă găseam eu hoțul şi închideam ușa de la mașină pe degete sigur mă băgau la vătămare. Deci lipește butucul şi keep on going", povestește un clujean.

În cartierul Mănăștur se întâmplă astfel de incidente aproape săptămânal, spune un alt șofer. Clujenii sunt supărați pe poliția din zonă pentru că nu își face treaba absolut deloc, dar au timp să amendeze oamenii care nu poartă mască, comentează un alt om la postare.


„Păi nu sunt camere la Penny? Magazinele astea mari ar trebui toate să aibă camere", „Da, mi-au furat tableta din torpedoul mașinii și am făcut plângere la poliție, mi-a venit acasă că nu au găsit hoţul", scriu clujenii care au avut parte de experienţe similare în parcarea din Mănăştur.

CITEȘTE ȘI:


ATENŢIE! Bandă de hoţi pe străzile din Floreşti! Au dat două lovituri în ultima perioadă. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter