Actualitate

Minorul dispărut luna trecută din Florești a fost abuzat sexual de un alt tânăr în perioada dispariției

Minorul care a fost dispărut trei zile din Florești a fost abuzat sexual de un tânăr din Baciu.

 

Un copil de 13 ani a dispărut luna trecută din Florești, fiind căutat mai multe zile de polițiști și voluntari. Tânărul a fost găsit după un apel la 112 efectuat de un cetățean, însă se pare că a fost abuzat sexual în perioada dispariției. Anchetatorii au analizat cazul și au stabilit că minorul a întreținut relații sexuale cu un băiat de 21 de ani. Conform unor surse apropiate anchetei, tânărul dispărut a dormit acasă la tânărul de 21 de ani în două nopți consecutive.


„La data de 20 februarie anul curent, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din comuna Baciu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în perioada 27-29 ianuarie anul curent, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Baciu, împreună cu un minor ar fi întreţinut acte sexuale cu acesta.

La data de 21 februarie, tânărul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.”, a transmis Biroul de Presă IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter