Actualitate

Copilul dispărut din Florești a fost găsit! Care este starea minorului?

Băiatul de 13 ani din Florești care a dispărut acum două zile, a fost găsit în comuna Baciu! Băiatul este teafăr.

 

 


Polițiștii au găsit minorul de 13 din Florești după două zile. Pleșa Lucian Marian a fost găsit astăzi, 29 ianuarie în localitatea Baciu. Minorul este teafăr. Părinții și reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului au fost informați cu privire la starea baiatului.

 


„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 17.55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați printr-un apel telefonic de către o persoană care relata faptul că în localitatea Baciu, ar fi observat un minor cu semnalmentele minorului de 13 ani, căutat de autorități.

La scurt timp, echipaje mixte de polițiști și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca s-au deplasat în zona indicată de apelant, unde a fost depistat și identificat minorul de 13 ani, din localitatea Florești, plecat voluntar de la domiciliu la data de 27 ianuarie a.c.


Din primele date, minorul se află într-o stare fizică bună, fiind transportat la unitatea de poliție, locație unde a fost solicitat un echipaj medical, fiind totodată informați părinții minorului, precum și reprezentanți ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului”, au transmis autoritățile.

Un minor în vârstă de 13 ani, din comuna/sat Florești, a plecat de la domiciliu în data de 27 ianuarie anul curent, însă nu s-a mai întors. Timp de două zile mai mulți voluntari, jandarmi și polițiști l-au căutat pe minor prin mai multe localități din Cluj, inclusiv în Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter