Actualitate

ATENȚIE șoferi! Ceață densă în Cluj și în mai multe județe din țară

În Cluj și în alte județe s-a așezat ceața, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

 

 


În Cluj și alte județe s-a așezat ceața, iar circulația este mult mai dificilă în această dimineață, anunță centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.„Nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice. (...) Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Braşov, Sibiu, Timiş, Vâlcea, Botoşani şi Suceava, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Bucureşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, vizibilitatea fiind bună.

Centrul Infotrafic reaminteşte că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti pe sensul către litoral, traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi ca atunci când circulă în condiţii de ceaţă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească în mod corespunzător luminile. La rândul lor, pietonii, bicicliştii şi căruţaşii trebuie să fie conştienţi că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter