Actualitate

Voluntarii de la CERT i-au dăruit o bicicletă nouă băiatului care și-a plimbat cătelușul cu sania

Voluntarii de la CERT Transilvania s-au mobilizat rapid și i-au cumpărat o bicicletă nouă lui Andrei, băiatul care a tras bicicleta sa un câine pus pe sanie.

 

 


Voluntarii de la CERT Transilvania s-au mobilizat după clipul video în care Andrei, un băiețel din Râșca, și-a plimbat câinele cu sania prin localitate.

„Povestea baiețelului care își plimbă prietenul blănos cu săniuța atașată la bicicletă a făcut înconjurul internetului și ne-a oferit tuturor o lecție frumoasă: Fă rai din ce ai! Pe noi, Andrei și cătelușul Pufi ne-au cucerit iremediabil și ne-au amintit de copilărie, atunci când lucrurile simple ne aduceau cele mai mari bucurii: zăpadă, o săniuță și un prieten de nădejde alături. Astăzi i-am făcut și noi o bucurie lui Andrei dăruindu-i o bicicletă nou-nouță, echipată cu tot ce trebuie pentru a-l însoți mulți ani de-acum încolo pe drumul către școală sau la întrecerile cu Pufi. Mulțumim donatorilor și voluntarilor noștri cu suflet de copil pentru reușita acestei acțiuni!”, au transmis voluntarii CERT Transilvania.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter