Actualitate

Locuitorii unui sat din Cluj își repară singuri drumurile! Primesc susținere pe Facebook, dar nu și pe „șantier”. FOTO

În localitatea Făureni din Cluj, localnicii s-au pus să astupe gropile de pe străzi. Imaginile au strâns zeci de reacții din partea clujenilor.

 

 


Trei oameni obișnuiți au început să astupe gropile de pe ulițele localității Făureni (Căuaci). Localitatea se află la doar 20 de kilometri distanță de „orașul de cinci stele”. Pozele cu acțiunea celor trei au ajuns pe Facebook, iar clujenii și-au arătat indignarea în comentarii.

 


„Ca să poți circula pe drumuri în secolul 21, trei oameni cu suflet mare astupă gropile. Cei care sunt în măsură să facă acest lucru probabil au altă ocupație și nu merită să se murdărească. Atenție când mergeți la vot cui îi dați votul. Contează. Felicitari inițiatorului! Rușine celor care trebuiau să facă acest lucru!", se arată în postarea de pe Info Trafic Cluj.

Reacțiile clujenilor au venit în număr mare, mulți criticând conducerea din acel sat. De asemenea, muți au spus că de pe vremea lui Ceaușescu nu s-a mai schimbat nimic în acest sat.


„Tatăl meu este din acel sat. Nu s-a schimbat nimic de pe vremea lui Ceaușescu. Gaz nu, canalizare nu, asfat nici atât!”

„În timp ce oamenii politici se bat pe funcții, alții muncesc.”


„Poate își iau și o amendă. Cică este illegal ce fac ei”, sunt câteva dintre comentarii.

CITEȘTE ȘI:


Zeci de oameni dintr-o localitate din Cluj cer drumuri, canalizare și curent electric

Ultimele Stiri
abonare newsletter