Actualitate

FOTO INCREDIBILE. Turdenii de pe strada Axente Sever, blocați în case de lucrările de modernizare

Turdenii de pe strada Axente Sever trăiesc un adevărat chin după în ultimele zile au început lucrările de modernizare în zona respectivă.

 

 


Primăria Turda a demarat mai multe proiecte de modernizare pe străzile din oraș, dar pentru anumiți localnici totul s-a transformat într-un adevărat calvar. O cititoare ne-a transmis imagini de pe strada Axente Sever, acolo unde vârstnicii sunt blocați în case, în timp ce tinerii sunt nevoiți să facă slalom printre betoane. Localnicii care au mașinile parcare în propria curte nu le mai pot folosii din cauza șantierului organizat prost.

 


„În Turda, pe strada Axente Sever se desfășoară lucrări ample de modernizare. Sunt atât de bine gândite și organizate încât locuitorii au rămas blocați cu autoturismele în curte și trebuie să fi o persoană atletică ca să poți intra în curte sau iesi. Persoanele vârstnice sunt blocate fie în locuință, fie în stradă”, ne-a transmis o localnică dezamăgită de modul în care a fost șantierul.

Modernizarea străzii Axente Sever era prinsă în Planul de Guvernare Locală – Asfaltare Străzi, având ca sursă de finanțare fonduri alocate de Uniunea Europeană prin POR 2014-2020, Axa 3, PI 3.2 Modernizarea coridoarelor de mobilitate urbană integrată în municipiul Turda.


Lucrările de modernizare urmau să fie corelate  cu planul de lucrări al companiilor de utilități (CAA, E-on Gaz, Electrica), în așa fel încât acțiunile derulate să nu se suprapună.

abonare newsletter