Actualitate

INCENDIU puternic la o casă! Jandarmii au evacuat 7 oameni, printre care și un bebeluș de doar două săptămâni

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineață, într-o casă din Bistrița. Jandarmii au evacuat șapte persoane, printre care și un bebeluș de două săptămâni.

 

 


 

Potrivit jandarmilor bistrițeni, trei adulți și partu copii, printre care și unul de doar două săptămâni, au fost evacuați din locuința care a fost cuprinsă de flăcări.


 

Oamenii dormeau când casa lor a luat foc!

În jurul orei 09:00, jandarmii care se aflau într-o paturlare prin cartierul Ștefan cel Mare din Bistrița au observant că o casă era cuprinsă de flăcări. Jandarmii au oprit mașina și au intrat repede în casă pentru a evacua persoanele care louiau acolo.


„Jandarmii au evacuat în această dimineață 7 persoane dintr-o casă în care izbucnise un incendiu
Trei adulți și 4 copii, printre care se afla și un copil de doar 2 săptămâni, au fost scoși de jandarmi din locuința în care se aflau deoarece în imobil izbucnise un incendiu. În jurul orei 09.00, patrula de Jandarmerie care se afla într-o acțiune de patrulare a zărit inițial un fum dens care ieșea de la o casă din cartierul Ștefan cel Mare. Imediat jandarmii au oprit mașina, au intrat în imobilul respectiv și au constatat faptul că în interior se aflau mai multe persoane. 

Oamenii legii i-au trezit pe cei trei adulți și 4 copii care încă dormeau, i-au evacuat cât au putut de repede și i-au urcat în autospeciala Jandarmeriei. Din fericire nimeni nu a fost rănit iar persoanele în cauză au fost transportate la Viișoara, la domiciliul părinților. Cel mai mic dintre copii este nou născut și are doar 2 săptămâni.  La fața locului a fost solicitată prin intermediul 112 intervenția pompierilor care au intervenit imediat pentru stingerea incendiului”, informează Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvând al Inspectoratului de Jandarmi Județean, potrivit bistriteanul.ro.


La fața locului a fost solicitată prin intermediul 112 intervenția pompierilor care au intervenit imediat pentru stingerea incendiului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter