Actualitate

Petrecere cu zeci de persoane, „spartă” de polițiști. Amenzi de 25.500 de lei și dosar penal pentru organizator

O petrecere la care au participat 26 de persoane s-a încheiat cu amenzi de zeci de mii de lei și dosar penal pentru organizator.

 

Polițiștii au întrerupt o petrecere dintr-un club din Capitală, la care participau 26 de persoane, iar organizatorului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Inițial, polițiștii au fost sesizați că o persoană ar fi fost sechestrată.


 

„În dimineața de 27.12, în jurul orei 04.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 10 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că la o adresă din zona sa, într-o societate comercială ( club) se află o persoană lipsită de libertate în mod ilegal. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, care în urma verificărilor efectuate, au identificat persoana în cauză și au stabilit că cele sesizate nu se confirmă”, transmite IGPR.


Organizatorul s-a ales cu dosar penal

Polițiștii au constatat, însă, că în club era în desfășurare o petrecere, la care participau 26 de persoane.

„Polițiștii au dispus închiderea evenimentului și sancționarea contravențională a tuturor participanților, cuantumul amenzilor fiind în valoare de 25.500 lei. Pe numele organizatorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, anunță Poliția Română.


CITEȘTE ȘI

Reguli STRICTE de Crăciun și Revelion la Cluj. Prefect: „Dacă se organizează petreceri, vom intra peste ei”

 

abonare newsletter