Actualitate

Moș Crăciun dă târcoale prin oraș într-o mașină de epocă. Clujenii au rămas mască atunci când l-au văzut! FOTO/VIDEO

În trafic,clujenii s-au întâlnit cu Moșul care conducea o mașină de epocă, și care le ura tuturor „Sărbători Fericite”.

 

 


Moș Crăciun se plimbă pe străzile Clujului, dar nu oricum, ci într-o mașină de epocă, marca Beauford. Clujenii au rămasc mască atunci când l-au văzut pe Moș conducând această mașină, cu muzica la maxim pe străzile orașului.

 


Când și-a făcut apariția în Mărăști, Moșul a fost asaltat de oameni care erau atât de surprinși că l-au văzut, încât mulți dintre ei nu au dat atenție mașinii.

Site-urile de socializare sunt pline cu filmulețe și fotografii în care Moșul apare în diferite impostaze: ori conducând, ori zâmbind sau chiar cu alți oameni pe lângă el care au sărit pentru a face tradiționala poză cu Moș Crăciun.


Filmulețul a apărut pe un grup de trafic din oraș, cu descrierea „ Pentru că: Fain la Cluj”. Postarea a strâns sute de reacții din partea clujenilor, mulți dintre ei spunând că s-au întâlnit cu moșul în trafic și că le-a urat „Sărbători Fericite”.

Cel mai probabil Moșul își va mai afce apariția pe străzile Clujului împărțind cele mai bune urări și poate chiar mai dă și cadouri din când în când.


CITEȘTE ȘI:

Clujul de Crăciun pe când nu exista pandemia. Momente de poveste ce nu vor fi retrăite în 2020. GALERIE FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter