Actualitate

Clujul de Crăciun pe când nu exista pandemia. Momente de poveste ce nu vor fi retrăite în 2020. GALERIE FOTO

Clujul va fi mai trist în această iarnă din cauza pandemiei de COVID-19. Târgul de Crăciun s-a anulat, iar clujenii nu vor mai putea să se bucure de atmosfera de sărbători de iarnă la fel de mult.

 

 


Crăciunul de anul trecut a fost sărbătorit din plin la Cluj-Napoca, iar Târgul organizat în centrul orașului nu înceta să impresioneze.

 


Peste 100.000 de oameni au fost prezenți în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru a se bucura de aprinderea luminițelor de sărbătoare și pentru a participa la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun.

Până în 31 decembrie 2019, căsuțele cu bunătăți, jocurile și programul de divertisment au făcut zilele și serile de iarnă mai frumoase pentru clujeni.


Piața Unirii era mereu plină de oameni fericiți că s-au revăzut cu prietenii, au făcut ieșiri în familie sau plimbări printre luminițe.

Socializarea era la cote înalte, clujenii regăsindu-se la câte un pahar de vin fiert, o cană de ceai sau o tură pe patinoarul amplasat inima orașului.


Meșteșugarii își instalau căsuțele și așteptau să îi servească pe cei care mergeau în centru pentru vedea instalațiile și decorațiunile specifice Crăciunului.

Chiar dacă vremea devenea din ce în ce mai rece, în centrul municipiului era mereu cineva care să împartă spiritul sărbătorilor de iarnă. E drept că orașul avea o imagine de basm.


La Cluj anul trecut a fost prezent și Moș Crăciun care a adus și un tren cu el și totodată o mulțime de zâmbete pe fețele copiilor.

Imaginile din galeria foto ne arată aceste momente prețioase de care am putut să avem parte acum un an. Clujul este pus în ipostaza în care nu exista pandemia de COVID-19, iar oamenii nu aveau grija infectării cu acest virus.

Sursă foto: Diana Mâlea

CITEȘTE ȘI:

Târgul de Crăciun a fost ANULAT. Emil Boc: „Facem tot ce putem pentru a stopa COVID19”

 

Târgul de COVID19. Nu renunță la căsuțele lui Moș Crăciun nici în pandemia de coronavirus. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter