Actualitate

HOROSCOP 16 decembrie 2020. Racii trebuie să se ferească de deciziile majore, iar Gemenii și Balanțele trebuie să se gândească la sănătatea lor

Horoscop 16 decembrie 2020. Leii deslușesc misterul banilor, Capricornii se lasă atrași de scandal, iar Vărsătorii trebuie să învețe să fie mai secretoși cu privire la detaliile personale.

 

 


Horoscop 16 decembrie 2020. O zi plină de provocări pentru nativi. Zodiile nu trebuie să se lase pradă furiei și prejudecăților.

 


Horoscop 16 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Ar trebui să îți fie ușor să iei decizii astăzi, chiar și cele care îți dau bătăi de cap deobicei. Emoțiile tale sunt la poluri opuse, ceea ce te ajută să simplifici lucrurile un pic. Vei vedea calea cea bună și cea greșită fără mari probleme. Singura problemă ar putea fi cu prietenii care trec prin momente dificile. Nu vei vedea nuanțele lucrurilor prin care trec și s-ar putea să nu ai răbdare pentru dilemele lor. Nu vor primi sfaturi bune de la tine.

Horoscop 16 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Ar trebui să privești dincolo de trăirile adânci dacă e o criză de timp și dacă ai multe de făcut în prea puțin timp. Pur și simplu nu e timp să îți explorezi sentimentele așa cum ai dori. Dar nu te îngrijora. Odată ce totul se termină, vei avea suficient timp să îți exprimi frustrările și să spui ce ai pe inimă celor care contează. Azi trebuie să te bazezi pe obiectivitate și gândire limpede.


Horoscop 16 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Este o zi bună să te îngrijești de sănătatea ta. Hainele din dulap nu s-au micșorat, în ciuda a ce vrei tu să crezi. Începe să ții evidența lucrurilor pe care le mănânci în fiecare zi și cât de multe exerciții faci. Vei vedea rapid că sunt schimbări nedureroase pe care le poți face și care te vor ajuta să arăți și să te simți mai bine. Încearcă laptele degresat în cafea. Mergi în loc să conduci. Urcă pe scări. Ai grijă de corpul tău ca și cum ar fi singurul lucru pe care îl ai, pentru că așa e.

Horoscop 16 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Intensitatea emoțională ar putea să îți stea în cale azi, dar este important pentru tine să nu te gândești prea mult la asta. Dacă simți că devii prea sensibil, ține minte că este vorba doar despre modul în care procesezi lucrurile. Cuvintele oamenilor ar putea să îți pară ca un atac la persoană, dar dacă diseci ceea ce spun într-un mod obiectiv, vei vedea că nu există nicio conotație negativă în spusele lor. Nu este o zi bună să iei decizii majore. Judecata ta este un pic încețoșată.


Horoscop 16 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Miercuri, nativii zodiei Leu au toate șansele să găsească un răspuns la o întrebare care nu le dau pace de ceva vreme: unde se duc banii? Ai face bine să găseşti rapid nu numai răspunsul, dar şi o soluţie prin care să remediezi această situaţie. În caz contrar, portofelul tău se va transforma într-o adevărată gaură neagră. În plan sentimental, astăzi este posibil să-ţi găseşti jumătatea pe care o aştepţi de atâta vreme.

Horoscop 16 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioară. Astăzi, Fecioarele știu exact ce, cui și în ce ordine, au totul pus pe listă în cele mai fine detalii. Cei din jurul tău nu știu asta, așa că tot ce trebuie să faci este să încerci să îi convingi prin a-ţi demonstra punctul de vedere. De aici și posibile conflicte. Poate că cel mai bine ar fi să nu dovedești nimănui nimic. Ziua ta va fi mult mai productivă și mai liniștită. Seara, vei primi o veste incredibilă legată de un câștig financiar.


Horoscop 16 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanță. Cel mai bun lucru pe care îl pot face astăzi nativii zodiei Balanţă este să se gândească la ei și la sănătatea lor fizică și psihică. Ia-ți timp pentru a merge la un masaj sau la un salon de înfrumusețare. O idee bună ar fi să faci o baie cu uleiuri esențiale. De asemenea, un sfat prețios al astrelor pentru tine este să încerci să nu te implici în treburile altora. Nu se va termina deloc bine.

Horoscop 16 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scopion. Miercuri, tot ce vor urmări Scorpionii este propria plăcere. Și nu doar plăcerea spirituală. Chiar de la primele ore ale dimineţii, vei fi dominat pofte culinare nu tocmai sănătoase. Mare atenţie! Astăzi și mâine reprezintă o mare amenințare pentru silueta ta! Seara, vei fi nevoit iei iei decizii importante și responsabile. De aceea, este recomandat să te gândești bine la toate variantele, înainte de a-ți exprima opinia și cu atât mai mult înainte să acționezi. Cu toate acestea, dacă e cazul unor măsuri drastice, nu ezita să iei taurul de coarne!

Horoscop 16 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Săgetător. Săgetătorii trebuie să facă un bilanţ al aspectelor care au mers bine sau nu în ultimul timp. Este momentul să tragi linie şi să observi ce ai putea schimba la tine, pentru ca lucrurile să fie mai avantajoase pe viitor. În plus, trebuie să faci o alegere şi când vine vorba despre viaţa amoroasă. Anumite aspecte s-ar putea să nu vă mai satisfacă, iar în acest caz sunt necesare mai multe schimbări. Introspecţia este bună pentru bunăstarea spre care tindeţi.

Horoscop 16 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Capricornii se vor lăsa atraşi în mai multe conflicte în această perioadă. Chiar dacă o să încercaţi să vă menţineţi cumpătul, sunt slabe şanse să şi reuşiţi. Ar fi bine să nu cădeţi totuşi pradă furiei şi să trataţi problema la rece, folosind argumente raţionale. În caz contrar, puteţi pierde un prieten bun. Nativii zodiei trebuie să cântărească ce este mai important: menţinerea unei relaţii mai vechi sau impunerea punctului de vedere.

Horoscop 16 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Vărsător. Vărsătorii trebuie să înveţe să fie mai secretoşi cu privire la detaliile personale. Nu toate persoanele care par interesate de viaţa voastră sunt şi bine intenţionate. Ar putea fi neplăcut să aflaţi că unele secrete spuse anumitor oameni au ajuns şi la urechile celor care nu trebuiau să afle. Este un moment mai bun doar să ascultaţi, fără să oferiţi la schimb prea multe informaţii preţioase. Trebuie să deveniţi mai privat şi să vă încredeţi doar în cei care contează.

Horoscop 16 decembrie 2020. Pești

Zodia Pești. Peştii dau dovadă de curaj şi totul pare că le merge bine. Pe plan profesional vă bucuraţi de recunoaşterea şefilor, iar în viaţa sentimentală aveţi pe cineva cu adevărat special care vă iubeşte. Nativii zodiei au o perioadă bună pentru a se afirma, cu atât mai mult cu cât cei din jur au început să vină la voi pentru a primi îndrumare. Sunteţi cunoscut pentru sfaturile cerebrale şi pentru obiectivitatea pe care o afişaţi atunci când trebuie să rezolvaţi o problemă.

CITEȘTE ȘI:

Horoscopul căsniciei. Ce fel de căsnicie vei avea în funcție de zodie? Cu ce zodie faci casă bună?

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter