Actualitate

HOROSCOP 12 decembrie 2020. Leii își pierd cumpătul azi. Surprize pe plan financiar pentru Fecioare

Horoscop 12 decembrie 2020. Racii sunt plini de probleme astăzi. Balanțele au reușit în sfârșit să scape de obstacolele pe care le aveau în cale.

 

 


Horoscop 12 decembrie 2020. Este o zi de sâmbătă plină de provocări pentru majoritatea zodiilor.

 


Horoscop 12 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Vei întâmpina mici conflicte pentru că nu vrei să accepți nicio formă de nedreptate. În același timp, te preocupă dezvoltarea personală astăzi și există o mare posibilitate să creezi conexiuni noi. Spre finalul zilei vei petrece timp valoros cu partenerul de viață.

Horoscop 12 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Astăzi ești mai familist. Poate ai acest sentiment, de dor față de familie, fiindcă se apropie sărbătorile sau ți-ai neglijat neintenționat apropiații. Oricum ar fi, este cert că astăzi te simți mai bine împărțindu-ți timpul cu cei dragi. Câteva gesturi de afecțiune și poate chiar cadouri te așteaptă acasă.


Horoscop 12 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Ești cam încordat și ți-ar prinde bine puțin timp de relaxare, dar mai ales reflecție. Ai nevoie să fii mai flexibil și să încerci să îți lărgești orizonturile. Nu strică dacă încerci câteva lucruri noi și ai o atitudine mai pozitivă. Viața nu e tot timpul roz, dar nu va fi niciodată dacă nu încerci măcar să te bucuri de micile atenții.

Cuplurile de aur 2020. Zodiile care sunt mai puternice împreună

 


Horoscop 12 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Ziua de sâmbătă nu este atât de relaxantă cum credeai. Așteptai cu nerăbdare weekend-ul ca să își iei gândul de la stres și probleme, dar acestea parcă continuă să te bântuie. Încearcă să îți direcționezi atenția în altă parte, poate chiar să ai câteva discuții mai deschise și profunde cu cei dragi. Ei te-ar putea ajuta să privești problemele dintr-o altă perspectivă.

Horoscop 12 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Există mari șanse ca azi să îți pierzi cumpătul. Nu mai ai răbdare, vrei să termini odată ce ai început și să stai tu cu tine, să reflectezi asupra ta. Prea multă presiune a fost pusă deasupra ta în ultima vreme și simți că nervii o să îți explodeze. Soluția, totuși, nu este să fii dur cu oamenii de lângă tine, care au încercat doar să te ajute. Gândește-te mai bine ce relație este chiar toxică și încearcă să îți rezolvi problemele cu persoana care ți le-a cauzat.


Horoscop 12 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioara. Nativul din zodia fecioară are o zi excelentă. Ai putea să primești vești bune de la cei din jur legată de o oportunitate mult așteptată. Începi să înțelegi mai bine ce ai făcut greșit în relațiile cu alții și să îți faci ordine în gânduri și în viață. Într-un final ai descoperit calea spre rezolvarea tuturor neînțelegerilor și problemelor care te-au extenuat până acum. Câteva surprize plăcute te așteaptă azi, mai ales pe partea financiară.

Horoscop 12 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanta. Într-un final ai ajuns să realizezi ce e mai important pentru tine. O dorință arzătoare să progresezi pe plan profesional te acaparează. Astăzi este o zi potrivită pentru a le arăta celor din jur, dar mai ales șefilor tăi, de ce ești în stare. Te surprinde chiar și pe tine ziua de azi. Credeai că nu îți vei putea stăpâni emoțiile și vei fi cuprinsă de ele, dar totul merge conform planului tău de când nu te mai pui singură în dificultate.

Horoscop 12 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. În mintea ta răsună constant un singur cuvânt: odihnă. De acest lucru ai nevoie cel mai mult astăzi, dar și de liniște deplină. Ești agitat la începutul zilei și ai impresia că ai prea multe lucruri de făcut într-un timp foarte scurt. Aceste gânduri te vor încurca în prima parte a zilei, dar dacă începi să îți gestionezi mai bine emoțiile, să te calmezi, și să îți faci puțină ordine în gânduri, toate se vor rezolva și vei putea avea parte de acea odihnă la care îți stă constant capul.

Horoscop 12 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Sagetator. Ești ușor de influențat astăzi. Diverse energii negative te cuprind și îți dau o stare de neputință și te simți tensionat. Trebuie să încerci să menții un echilibru și să încerci niște activități care să te mai scape de stres. E weekend, încearcă să te bucuri, în puținul tău timp liber, de timpul petrecut cu persoanele dragi și de odihnă. Nu uita, sănătatea nu e punctul tău forte în momentul de față, deci trebuie să fii grijuliu.

Horoscop 12 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Timp, timp, timp. Asta crezi că îți lipsește cel mai mult și de asta simți nevoia constant: timp pentru tine, singur. Încerci să iei niște decizii importante care vor influența atât starea ta profesională, cât și emoțională și încerci cât mai mult să găsești un moment în care să rumegi bine opțiunile pe care le ai. Încearcă, totuși, să nu exagerezi și să supraestimezi situația. Uneori e mai bine dacă alegi după cum te „sfătuiește” instinctul.

Horoscop 12 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Varsator. Ai făcut eforturi de neimaginat până acum. Vei observa astăzi cel mai bine acest lucru, mai ales că vin și rezultatele. Nu sunt toate plăcute, cum ai fi sperat. Câteva dispute vor apărea în urma acțiunilor pe care le-ai realizat, dar până la urmă vei rezolva și acest conflict. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a diminua daunele este să te retragi când situația se încinge și să lași lucrurile să își urmeze cursul natural.

Horoscop 12 decembrie 2020. Pești

Zodia Pesti. Ai nevoie disperată de atenția unei persoane, după ce tu i-ai oferit-o cu toate că nu erai atât de disponibil în acel moment. Ai făcut sacrificii și este normal să vrei să ți se întoarcă anumite favoruri. Ești energic și inspirat azi, așadar soluțiile pe care le cauți îți vor apărea în cale. Trebuie doar să privești dincolo de aparențe. Nu renunța după un timp prea scurt.

CITEȘTE ȘI:

Patru nativi care au noroc la bani în 2021. Care zodii se vor îmbogăți în anul următor?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter