Actualitate

Polițiștii au prins un tâlhar care a furat 2.000 de lei după ce a amenințat o vânzătoare din Cluj

Un tâlhar care a furat peste 2.000 de lei a fost prins după o săptămână de căutări.

 

 


La data de 9 decembrie anul curet în urma activităţilor informativ – operative şi de cercetare efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat un bărbat, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 


În fapt, la data de 2 decembrie anul  curent , în jurul orei 20.05, o persoană mascată ar fi pătruns în incinta unui magazin alimentar de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi, profitând de faptul că angajata societăţii se afla în partea din spate a  încăperii, a sustras suma de 2.250 de lei din casa de marcat.

Sesizând prezenţa acestuia în magazin, angajata, o femeie în vârstă de 33 de ani, a strigat după ajutor. Pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul ar fi ameninţat-o pe aceasta cu un obiect tăietor, ulterior părăsind magazinul.


În urma activităţilor specifice de cercetare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, persoana mascată a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Ghelari, judeţul Hunedoara.

Astfel, la data de 9 decembrie anul curent, poliţiştii clujeni, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba,  au depistat bărbatul, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de acesta.


 

La data de 10 decembrie anul curent, bărbatul a fost prezentat  magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter