Actualitate

La un pas de un nou INCENDIU într-un SPITAL din Cluj-Napoca! Pompierii au intervenit de URGENȚĂ

Un nou incendiu a fost la un pas să izbucnească în această după-amiază într-un spital din Cluj-Napoca.

 

Pompierii clujeni au fost alertați după un scurtcircuit electric la un panou de iluminat cu led din blocul operator al Institutului de Urologie.


„O autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în jurul orei 15.30, ca urmare a unui apel primit pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la un faptul că un panou de iluminat, situat în blocul operator al Institutului de Urologie, a luat foc.Personalul spitalului a reacționat prompt, reușind să stingă panoul led cu mijloace proprii, și au mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon. Pacientul nu a suferit afecțiuni în urma acestui eveniment. Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau pentru personalul spitalului. În momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, panoul respectiv nu mai ardea și nici nu mai fumega”, a transmis ISU Cluj.

La finalul lunii noiembrie, după tragedia de la Piatra Neamț, pompierii clujeni au fost nevoiți să intervină la un incendiu provocat la Spitalul CFR din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter