Actualitate

Emil Boc, în inspecție pe șantierele Clujului: „Piața Blaga este finalizată” - VIDEO

Primarul Emil Boc a verificat astăzi, 1 Decembrie, stadiul lucrărilor din Piața Lucian Blaga, dar și din alte zone din Cluj-Napoca.

 

 


Primarul Clujului a luat la control zona centrală și șantierele desfășurate în ultimele luni în Piața Lucian Blaga și pe străzile Emil Isac, Petru Maior și Napoca.

Edilul a anunțat că lucrările în Piața Lucian Blaga sunt finalizate și a prezentat câteva dintre noutățile apărute în urma lucrărilor de reparație.


„Piața Blaga are multe elemente de noutate. Avem o pistă de bicicletă, marcaje și o trecere nouă de pietoni în fața Casei de Cultură. Toate semafoarele au facilitiăți pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea structurile metalice din Piața Blaga generează WI-FI. În plus, băncuțele au încărcare cu mufa USB”, a transmis Emil Boc pe Facebook.


În urma lucrărilor din Piața Lucian Blaga, Cluj-Napoca face un nou pas spre modernizare.

„Întreaga zonă din fața BCU care este complet schimbată și modernizată. Șantierul este finalizat, așa cum am promis. Luminozitatea  pe trecerile de pietoni din Piața Blaga se intensifică în momentul în care sunt pietoni. De altfel, tot amplasamentul este pe un concept. Sunt camere de luat vederi care pot detecta șoferii care trec pe roșu”, a mai spus Emil Boc.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter