Actualitate

Daniel Tămaș are INTERZIS la Protecția Copilului:„Orice act semnat este nul și plata salariilor este ilegală”

Daniel Tămaș are interzis la Protecția Copilului după ce Consiliul Județean a Cluj a cerut Poliției și DGASPC să nu îi mai permită accesul în instituție.

UPDATE:

Daniel Tămaș a răspuns solicitărilor Monitorul de Cluj și a oferit un punct de vedere după decizia Consiliului Județean prin care îi este interzis accesul în instituția DGASPC.


„Eu mă conformez față de decizia luată de domnul Tișe, dar acest lucru doar din respect pentru colegii mei. Plec liniștit și las instituția pe mâinile Consiliului Județean. Mi-am strâns toate lucrurile din birou și am plecat liniștit. Nu vreau să târăsc instituția unde am lucrat peste 20 de ani prin tot felul de lucruri. Mai bine plec și prefer să nu-mi plătească 6 zile din preaviz. La un moment dat voi face mai multe dezvăluiri despre această instituție și tot ceea ce s-a întâmplat înainte să vin eu.”, a declarat Daniel Tămaș pentru Monitorul de Cluj.

Daniel Tămas a fost destituit și îi este interzis accesul în instituția DGASPC după un război de lungă durată cu Consiliul Județean.


Tămaș nu mai are calitatea de angajat al DGASPC Cluj începând cu data de 10 noiembrie, iar fostul director nu mai are voie în instituție după ce Consiliul Județean a solicitate actualei conduceri să îi interzică accesul.

De asemenea, toate actele semnate de Daniel Tămaș devin nule începând de mâine, iar achitarea drepturilor salariale devine ilegală, conform hotărârii CJ.


„Având în vedere încetarea raportului de serviciu al domnului Tămas Claudiu Daniel în data de 04.11.2020, vă informăm următoarele:
- După această dată, orice plată a drepturilor salariale aferente domnului Tămaş Claudiu Daniel este ilegală şi orice act semnat de către acesta este nul de drept, întrucât acesta nu mai are calitatea de angajat al DGASPC;
- Atribuţiile funcţiei de director general sunt preluate de către înlocuitorii din fişa postului.
De asemenea, vă solicităm să interziceţi accesul în instituţie al domnului Tămaş Claudiu Daniel întrucât acesta nu mai are calitatea de angajat al DGASPC", se arată într-un document trimis de CJ Cluj către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Șeful Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Daniel Tămaș, a fost destituit din funcție, după ce Curtea de Apel a decis la începutul lunii octombrie că eliberarea sa din funcție în 2017 a fost legală. Tămaș a acumulat o experiență de peste 20 de ani în cadrul DGASPC.


Monitorulcj.ro a încercat să obțină un punct de vedere, dar Daniel Tămaș a răspuns. Vom publica poziția lui când o vom primi.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter