Actualitate

Veste bună pentru clujeni. Cea mai mare piață din județ rămâne DESCHISĂ!

Cea mai mare și mai bine aprovizionată piață agro-alimentară din județul Cluj - Piața de gros Agro Transilvania din Dezmir - rămâne deschisă, anunță Consiliul Județean Cluj.

Veste bună pentru clujeni. Cea mai mare piață din județ rămâne DESCHISĂ! Veste bună pentru clujeni. Cea mai mare piață din județ rămâne DESCHISĂ!

 

 


Piața Agro Transilvania din Dezmir rămâne deschisă, clujenii având, în continuare, posibilitatea de a achiziționa produse direct de la producători.

 


În acest sens, societatea aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj a luat toate măsurile necesare astfel încât accesul producătorilor și al consumatorilor de produse ago-alimentare românești să se realizeze în condiții de siguranță sanitară, fără a se expune în vreun fel riscului de contaminare cu coronavirus. 

Menționăm, în acest context, faptul că accesul în incinta pieței se poate realiza doar cu mască de protecție, purtată corect. De asemenea, comercianții pun la dispoziția clienților dezinfectanți și materiale sanitare de protecție.


Importanța menținerii deschise a Pieței Agro Transilvania este dată atât de numărul mare al producătorilor care își comercializează produsele în cele aproximativ 35 de spații amenajate în aer liver, cât, mai ales, de aprecierea de care aceasta se bucură în rândul consumatorilor.

CITEȘTE ȘI


Piețele rămân deschise la Cluj, sub noi condiții. Boc: „Vor fi amenajate standuri pentru producători afară, în fața pieței.” FOTO

 

abonare newsletter