Actualitate

Un copil de 16 ani a fost înjunghiat pe stradă. Agresorii care au fugit de la locul faptei sunt căutați de poliție. VIDEO

În seara de duminică, un copil de 16 ani a fost înjunghiat pe stradă. Agresorii au fugit de la locul faptei, iar acum poliția îi caută.

un-copil-de-16-ani-a-fost-injunghiat-politia-cauta-agresorii un-copil-de-16-ani-a-fost-injunghiat-politia-cauta-agresorii

 

 


Un copil de 16 ani a fost înjunghiat în spate în duminică seară. Agresorii, care sunt necunoscuți sunt căutați de poliție. Copilul a fost transportat laspital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Echipajul TIM a stabilit ca victima prezenta o plaga înjunghiată hemitorace drept posterior, era conștientă, cooperantă și a fost predată CPU Secția Pediatrie pentru continuarea investigațiilor”, a transmis ISU Botoșani.


Reprezentanții IPJ Botoșani au anunțat că toate echipajele de poliție aflate in teren desfășoară activități specifice pentru a identifica autorul faptei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta.


A fost înjunghiat după ce a încercat să despartă două persoane care se certau

Incidentul a avut loc pe Pietonalul Unirii din Botoșani, băiatul a fost înjunghiat în mometul în care a încercat să despartă doi tineri, care se certau, potrivit tatălui copilului.

Când a ajuns acasă, copilul a povestit ce i s-a întâmplat. Tatăl său l-a pus în cadă din cauza sângerării abundente şi a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor. Echipajele medicale ajunse în scurt timp la faţa locului i-au acordat victimei primul ajutor în casă, după care l-au transportat la Secţia de Pediatrie a Spitalului din Botoșani.


Sursă video:Știri Botoșani

CITEȘTE ȘI:


Doi șoferi s-au înjunghiat și lovit cu o bâtă pentru un loc de parcare în Cluj

Caz ȘOCANT! Un adolescent a fost înjunghiat în plină stradă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter