Actualitate

Scandal în Piața Victoriei unde peste 100 de români protestează. Jandarmii au intervenit în forță. VIDEO

Scandal în Piața Victoriei unde s-au adunat peste 100 de români pentru a protesta față de noile restricții pe care vrea să le implementeze Guvernul, în contextul pandemiei.

scandal-in-piata-victoriei-unde-peste-100-de-romani-protesteaza-jandarmii-au-intervenit-in-forta-video scandal-in-piata-victoriei-unde-peste-100-de-romani-protesteaza-jandarmii-au-intervenit-in-forta-video

 

 


Scandal la protestul organizat în Piața Victoriei față de noile restricții impuse de Guvern, care vor intra în vigoare începând de luni, 9 noiembrie. Duminică seară s-au strâns în fața Guvernului peste 100 de persoane, iar jandarmii au dat mai multe sancțiunii.


În imaginile postate de cineva pe un site de socializare, se poate observa cum mai mulți oameni nu respectă regulile de distanțare și nu poartă mască de protecție. Organizatorul protestului a fost amendat.

Protestul din Piața Victoriei a fost organizat pe Facebook sub numele de „Nu suntem cobai! 10.000.000 de români în stradă!”. Oamenii sunt nemulțumiți că afacerile din domeniul HoReCa au fost închise, școlile au trecut în scenariul roșu, iar Guvernul vrea să restricționeze deplasarea pe timpul nopții.


Guvernul a anunțat noi măsuri de restricție din cauza numărului mare de cazuri COVID-19 care s-a înregistrat în ultima perioadă. Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise, toate școlile din țară trec pe scenariul roșu, iar deplasarea pe timp de noapte va fi interzisă.

CITEȘTE ȘI:


Circulația pe timp de noapte va fi INTERZISĂ în toată țara. Iohannis: „Trebuie măsuri ferme pentru a controla extinderea pandemiei”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter