Actualitate

VIDEO. Nelson Mondialu a recunoscut că nu a fost bătut. Vloggerul a explicat cum a plănuit farsa

Nelson Mondialu, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri clujeni, a plănuit zilele trecute o farsă prin care și-a anunțat fanii că a fost bătut și a rămas fără mai multe bijuterii.

VIDEO. Nelson Mondialu a recunoscut că nu a fost bătut. Vloggerul a explicat cum a plănuit totul VIDEO. Nelson Mondialu a recunoscut că nu a fost bătut. Vloggerul a explicat cum a plănuit totul

 

 


 

Nelson Mondialu a încercat oarecum să îl imite pe Selly, un alt vlogger care a făcut o farsă mass mediei din România, însă în cazul lui Nelson planul nu a fost la fel de bine pus la punct. Cunoscutul personaj din Mănăștur a recurs doar la câteva bandaje și scrum de țigară pentru a scoate în evidență loviturile primite.


 

„Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie. M-au dat așa mulți și m-au speriat. A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient.Nu îmi era frică de ei, dar au venit de la spate. Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?” și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată. Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi.”, a spus Nelson Mondialu, într-un vlog postat la finalul săptămânii trecute pe canalul de Youtube.


Nelson Mondialu a recunoscut că totul a fost o farsă

Cunoscutul vlogger a recunoscut în această dimineață că totul a fost de fapt o înscenare, iar dinții i-au dispărut pentru că a fost la stomatolog.

„Să clarificăm una și bună. Nu am fost bătut. În aceea seară am fost la stomatolog, unde am stat de la 20:00 până la 2 noaptea pentru a-mi finaliza lucrarea. Mi-o dat masca jos și mi-a pus din nou implanturile... Am fost foarte nervos că am stat așa mult și atunci m-am dus în față la Medicina Legală care este față în față cu stomatologie și acolo am început să mă filmez că am fost bătut. Înainte să mă filmez m-am dat cu scrum de țigară.  Eu am vrut să trag un semnal de alarmă pentru că oamenii din România pun botul la tot ce se zice.”, a spus Nelson Mondialu.



 
 
 

Nelson Mondialu are peste 600.000 de persoane care îl urmăresc pe canalul său de Youtube.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter