Actualitate

TOT ce trebuie să știi despre transportul public în Cluj-Napoca, într-o singură aplicație: Tranzy

Clujenii primesc informaţii despre trasee și modificări, linii sau staţii noi, blocaje sau noutăţi despre abonamente – direct din aplicaţia Tranzy.

tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-transportul-public-in-cluj-napoca-intr-o-singura-aplicatie-tranzy tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-transportul-public-in-cluj-napoca-intr-o-singura-aplicatie-tranzy

 

 


Prin intermediul Tranzy, noua aplicație de mobilitate urbană care integrează transportul public cu informații despre sistemul Cluj Bike, clujenii au acces la noutăţi sau alerte din trafic, în timp real.

 


Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca actualizează permanent informaţiile din secţiunea Alerte și noutăţi a aplicaţiei, astfel încȃt călătorii sunt informaţi cu privire la:

– noi staţii de îmbarcare;
– abonamente;
– modificări programe de circulaţie;
– suspendare, modificare sau activare linii și trasee;
– suplimentare număr mijloace de transport;
– noi linii de transport;
– blocaje temporare sau devieri de traseu.


Secţiunea conţine cele mai recente informaţii despre transportul public din oraș, iar clujenii sunt încurajaţi să consulte această secţiune indiferent dacă folosesc zilnic același traseu pentru că activitatea companiei de transport este una dinamică și adaptată la diverse situaţii sau planificări punctuale. Toate informaţiile legate de transportul public în Cluj-Napoca vor fi publicate în secţiunea Alerte și noutăţi, astfel încȃt călătorii să-și poată planifica timpul cȃt mai eficient.

Ce facilități oferă aplicația de mobilitate urbană Tranzy?

În baza feedback-ului primit de la utilizatorii care s-au înscris în procesul de testare beta, aplicaţia va primi și alte funcţionalităţi care deservesc călătorii și îmbunătăţesc experienţa călătoriilor cu mijloacele de transport în comun în Cluj-Napoca. Printre acestea se numără și orarul general pentru fiecare traseu sau staţie, în mod individual.


Aplicaţia de mobilitate urbană Tranzy oferă:

– minutele de sosire în staţie a mijloacelor de transport, în timp real;
– harta actualizată a staţiilor de transport public din oraș;
– detalii actualizate despre linii și rutele optime în funcție de punctul de plecare ales;
– stațiile de autobuz din proximitatea zonei;
– numărul de biciclete Cluj Bike disponibile pentru a fi închiriate, cât și harta tuturor stațiilor Cluj Bike din municipiul Cluj-Napoca;
– distanța până la destinație;
– alerte și noutăţi despre transportul public din oraș;
– cea mai apropiată stație pentru determinarea traseului optim de a ajunge la destinația dorită în cel mai scurt timp.


CITEȘTE ȘI:

CTP pune în funcțiune noi garnituri. Tramvaiul Astra Imperio va fi dotat cu echipamente de ultimă generație


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter