Actualitate

Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Ești și tu printre cei norocoși?

Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Bani, carieră, dragoste. Nostradamus le-a prezi soarta până în 2028. Care sunt cei mai norocoși nativi ai zodiacului?

Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Ești și tu printre cei norocoși? Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Ești și tu printre cei norocoși?

 

 


Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Profețiile lui Nostradamus vizează cinci zodii care ar fi favorizate de Univers. Potrivit predicțiilor făcute până în anul 2028, acești nativi au toate șansele să atingă fericirea supremă.

 


Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Vărsător

Vărsătorul este un luptător, care a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții. Acum, e timpul să se odihnească și să primească numai lucruri bune și fericire. Se spune că este o zodie cu stea în frunte. Chiar dacă este condamnat să muncească din greu, mereu, pentru ceea ce își dorește, răsplata va fi una pe măsură.

Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață.  Leu

Nu te impacienta, toți cei care ți-au făcut rău vor plăti, la un moment dat. Leii sunt nativi orgolioși și temperamentali. Nu e bine să ții rănchiună, pentru că nu vei rezolva nimic. ce e al tău e pus deoparte. Astrele îți prezic un mare noroc, care îți va bate la ușă cât de curând.. Când vei vedea despre ce este vorba, vei uita de tot ce este sumbru.


Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Capricorn

Capricornule, e timpul să spui adio nervilor sau perioadelor super încărcate de muncă. Astrele ți-au pregătit o perioadă relaxantă, în care mai mult vei sta liniștit și la locul tău. Vei face bani mai mulți, e posibil să îți schimbi jobul sau să primești o mărire de salariu. De asemenea, vei reuși să strângi bani la saltea, că tot te chinui de vrei câțiva ani să faci asta. Cu dragostea stai foarte bine. Dacă ești căsătorit, un bebeluș va veni în calea ta în următorii ani. Dacă ești singur, fii sigur că îți vei găsi jumătatea curând.

Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Taur

Dragă taur, stai liniștit, că te așteaptă numai lucruri bune pe viitor. Mai ții minte vacanța aia pe care plănuiai să o faci anul trecut? Nu dispera, vei avea timp să te bucuri de o mică pauză din rutina ta cotidiană. Mai mult de atât, se pare că vei câștiga niște bănuți în plus de la diverse proiecte. Bucură-te de lucrurile mici.


Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață.  Balanță

Balanța este un fel de zodie de sacrificiu. E un nativ al extremelor. Pentru acesta, există doar alb și negru, fără nuanțe de gri. Când este fericit, se bucură ca un copil și urcă pe culmile extazului. Când este nefericit, simte că se prăbușește într-un abis fără capăt. E capabil de sacrificii, ia vina asupra lui și ar face orice pentru persoanele dragi. Merită tot norocul din lume. Astrele i-au pregătit multe surprize în anul care va veni, în special.

CITEȘTE ȘI:


Ce zodii o să-și găsească dragostea în luna noiembrie? Se anunță povești de iubire intense

 

 

 

 

 

abonare newsletter