Actualitate

VIDEO incredibil. Doi cerbi au fost filmați în timp ce se duelează. Marele premiu: dreptul de împerechere

Imagini impresionante surprinse în Pădurile Braşovului. Doi cerbi care se duelează au fost filmați cu ajutorul unor camere montate în sălbăticie.

VIDEO incredibil, surprins în Pădurile Brașovului. Doi cerbi se duelează, într-un spectacol de grație VIDEO incredibil, surprins în Pădurile Brașovului. Doi cerbi se duelează, într-un spectacol de grație

 

 


 

În această perioadă a anului, animalele se luptă pentru a avea dreptul să se împerecheze. Potrivit reprezentanţilor Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt, în luna octombrie cerbii îşi „curtează” femelele, îşi etalează eleganţa dar şi forţa.


 

„În octombrie, cerbii îşi amintesc că în dragoste e ca în război, iar acest lucru îl fac la «propriu». Cerbii se duelează pentru marele premiu: dreptul de împerechere”, au anunţat, pe Facebook, administratorii pădurilor braşovene.


Astfel de scene au fost surprinse de camerele de monitorizate pe care Regia le-a amplasat în pădurile Braşovului. În fondul cinegetic administrat de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt sunt în jur de 90 de cerbi. Populaţia este viguroasă, deşi există prădători, pentru că oamenii au grijă de aceste animale emblematice pentru Braşov.

CITEȘTE ȘI


Reprezentanții parcului „Moara de Vânt” neagă acuzațiile cu privire la starea cerbului:„E nou și preferă să stea mai retras”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter