Actualitate

Accident cumplit. Un șofer român a fost strivit între două cabine de TIR, în Germania

Tragedie teribilă într-o parcare din Germania, unde un șofer român de TIR a fost victima unui accident dramatic și total neobișnuit.

Accident cumplit. Un șofer român a fost strivit între două cabine de TIR, în Germania Accident cumplit. Un șofer român a fost strivit între două cabine de TIR, în Germania

 

 


Miercuri dimineață, un șofer român de camion în vârstă de 47 de ani a fost prins între două cabine, într-o parcare de pe autostrada A9 lângă Leupoldsgrun (districtul Hof). Ulterior din cauza rănilor grave murit la spital, scrie site-ul televiziunii regionale germane TVO, citat de Libertatea.

 


Parcarea a fost complet închisă aproape 24 de ore. Cele două cabine erau lipite una de cealaltă. 

În jurul orei 4.30, șoferul român a încercat să cupleze semiremorca parcată de colegul său cu o zi înainte la capul tractor pe care el îl conducea, în parcarea Lippert. Lângă el era parcat un camion olandez, al cărui șofer dormea ​​în cabină. Când semiremorca era legată, camionul românesc a început să se miște și să se deplaseze înainte.


Cum s-a petrecut tragedia?

Șoferul de 47 de ani a încercat să oprească ansamblul, a alergat la cabină, s-a urcat și a tras frâna de mână. A fost prins însă în ușa cabinei sale, când a fost la același nivel cu cabina camionului articulat olandez. După ce șoferul camionului olandez a observat accidentul, a sunat la serviciile de urgență. Apoi, când au sosit pompierii, a mutat camionul lui, pentru a-l elibera pe românul strivit între cabine. Rănitul a fost resuscitat, dar din păcate a murit în jurul orei 8, la spital.

CITEȘTE ȘI


ACCIDENT grav în apropiere de Huedin! Remorca unui TIR a lovit o garnitură de tren. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter