Actualitate

HOROSCOP 21 octombrie 2020. Capricornii sunt implicați în conflicte, Leii au parte de o trădare

Horoscop 21 octombrie 2020. Gemenii au un secret, iar Fecioarele se luptă cu unele decizii importante.

HOROSCOP 21 octombrie 2020. Capricornii sunt implicați în conflicte, Leii au parte de o trădare

 

 


Horoscop 21 octombrie 2020. Ziua de miercuri se anunță destul de bună pentru unii nativi. Totuși,  Vărsătorii au parte de o zi agitată, iar Racii au probleme la locul de muncă.

 


Horoscop 21 octombrie 2020. Berbec

Trebuie să îți folosești și carisma în atingerea obiectivelor. Uneori, un zâmbet face cât ani întregi de muncă, iar un mesaj transmis la momentul potrivit poate înclina balanța în favoarea ta. Atâta timp cât scopul este unul nobil, apelează la tot arsenalul de care dispui. Nu ai nimic de regretat.

Horoscop 21 octombrie 2020. Taur

Problemele de comunicare s-ar putea să te încurce, însă în orice obstacol există și o oportunitate. S-ar putea să înveți multe lucruri despre tine și despre cum trebuie să interacționezi cu cei din jur, în special în situații delicate. Nu este exclus, cu această ocazie, să realizezi că a spune ferm ceea ce crezi, chiar dacă pare dur la o primă impresie, nu lasă loc de interpretări și te scutește de probleme pe viitor.


Horoscop 21 octombrie 2020. Gemeni

Trebuie să fii atent cui încredințezi un secret, în special din sfera sentimentală. Unii nu fac decât să folosească informațiile în scop propriu, fără a ține cont de situațiile complicate pe care le-ar putea crea. Dacă ai o problemă de ordin personal, apelează strict la acele persoane care și-au dovedit loialitatea în trecut.

Horoscop 21 octombrie 2020. Rac

Ai putea avea probleme la muncă și nu neapărat din cauza ta. Unul dintre membrii echipei nu este chiar sincer, iar acest lucru ar putea afecta munca tuturor. Dacă vezi că nimeni nu ia măsuri, caută să te impui și să demonstrezi că intervenția este în beneficiul tuturor. Într-un final, toți își vor da seama că ai avut dreptate și că este necesar să fie luate măsuri din timp.


Horoscop 21 octombrie 2020. Leu

Ai parte de o trădare care s-ar putea să se lase cu urmări total nefericite. Fii atent la ce se întâmplă în jur și, în special, la modul în care se poartă acele persoane pe care de obicei nu le-ai fi băgat în seamă. Este posibil ca un mesaj pe care în mod normal l-ai fi trecut cu vederea să te trezească la realitate și să îți ofere posibilitatea de a reduce din efectele trădării.

Horoscop 21 octombrie 2020. Fecioară

Azi ești indecis, iar acest lucru s-ar putea să te coste scump. Există riscul de a rata o oportunitate importantă, în viața profesională sau amoroasă, dacă nu ești dispus să îți asumi riscuri. Dacă nu ești sigur cum să procedezi în anumite momente, ideal ar fi să mergi pe primul instinct și să ai încredere în deciziile luate până la capăt, chiar dacă alte persoane nu sunt de acord cu pașii pe care îi faci.


Horoscop 21 octombrie 2020. Balanță

Tu reprezinți autoritatea deplină în ochii altora. Unii te ascultă din respect, pentru că îți recunosc valoarea, alții o fac din frică, pentru că e posibil să deții unele lucruri importante pentru ei, dar alții îți admiră, pur și simplu, personalitatea puternică ce iese în evidență. Nu te folosi de puterea ta pentru a da ordine, ci o poți canaliza cu succes și în alte scopuri.

Horoscop 21 octombrie 2020. Scorpion

Ai alături de tine un om cu care ai o relație cu totul specială și simți că v-ați cunoaște de o veșnicie. Vă cunoașteți atât de bine, încât gândiți la fel, reacționați la fel și vă completați de minune. Probabil e o relație karmică, ce provine din alte existențe anterioare și vă simțiți în siguranță împreună. Luptă pentru a păstra această relație puternică.

Horoscop 21 octombrie 2020. Săgetător

Ai grijă la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru că par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioadă. Stabilești ce trebuie făcut cu o sumă de bani pe care ai acumulat-o în timp mai îndelungat, o investiție, o achiziție majoră, ceva scump ce nu-ți permiți decât de câteva ori în viață. Nu mai sta pe gânduri.

Horoscop 21 octombrie 2020. Capricorn

Azi ești predispus la tot felul de conflicte. În jurul tău se ivesc certuri de tot felul, noroc că ești tu acolo ca să calmezi spiritele. Adevărul poate fi undeva la mijloc, așa că imparțialitatea ta poate oferi o soluție care să mulțumească ambele tabere. În plan amoros, totul pare să meargă strună. Seara, jumătatea te va surprinde cu un cadou.

Horoscop 21 octombrie 2020. Vărsător

Se anunță o zi destul de agitată. Vei avea de-a face cu persoane nervoase și furioase, cărora nu vei încerca să le ții piept. Te poți aștepta la vorbe urâte și chiar jigniri din partea unora, însă sfatul astrelor pentru tine este să nu intri în jocul lor. Nu faci nimic dacă îți sare și ție țandăra. Încearcă să îți mai domolești furia atunci când ceva nu-ți convine și lasă lucrurile să se liniștească de la sine.

Horoscop 21 octombrie 2020. Pești

Te simți strâmtorat pe plan financiar. Bigetul s-a cam terminat, iar viitorul nu sună prea promițător. Dacă te știi pe un teren fragil, încearcă să iei unele măsuri de precauție, nu te întinde mai mult decât ți-e plapuma sau chiar ai putea renunța la unele cheltuieli. Din fericire, lucrurile sunt armonioase pe plan sentimental. Nativii singuri să se pregătească sufletește, pentru că ar putea cunoaște pe cineva special.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite

 

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter