Actualitate

Floresti a depășit rata de 3 la mia de locuitori. Toate școlile vor urma scenariu ROȘU

Florești a depășit rata de infectare de 3 cazuri la o mie de locuitori. La fel ca în cazul municipiului Cluj-Napoca, toate școlile vor trece pe scenariu online.

Floresti a depășit rata de 3 la mia de locuitori. Toate școlile vor urma scenariu ROȘU Floresti a depășit rata de 3 la mia de locuitori. Toate școlile vor urma scenariu ROȘU

 

 


Florești a înregistrat o incidență de 3,22 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de zile, la o mie de locuitori. Acest lucru înseamnă că și comuna va trece în zonă roșie, la fel ca orașul Cluj-Napoca.

 


De joi, 15 octombrie, rata de infectare a Floreștiului a fost de 2,75. În doar câteva zile a depășit 3, ajungând chiar la 3,22 de cazuri la o mie de locuitori.

Așadar, odată trecut pragul de 3 cazuri la mie, școlile trec exclusiv la ore online. Sunt posibile și alte măsuri, precum masca obligatorie în toate spațiile deschise.


Carantina nu este luată în considerare, declară prefectul pentru Monitorul de Cluj:„Nu luăm în considerare carantina decât în cazuri excepționale, foarte temeinic justificate. Nu se impune deocamdată în județul Cluj aceasta măsură”.

CITEȘTE ȘI:


Comuna din Cluj cu aproape NOUĂ cazuri la mia de locuitori. Rata de infectare a crescut cu 4 cazuri de joi până azi

 

Rata de infectare a trecut de 3 în Cluj-Napoca. Se închid școlile, teatrele

 

abonare newsletter