Actualitate

Horoscop 18 octombrie 2020. Balanțele au parte de pierderi financiare, iar Leii trebuie să mai uite de orgoliu.

Horoscop 18 octombrie 2020. Racii vor găsi în sfârșit cheia la problemele sentimentale. Peștii au parte de mari câștiguri financiare.

Horoscop 18 octombrie 2020. Balanțele au parte de pierderi financiare, iar Leii trebuie să mai uite de orgoliu. Horoscop 18 octombrie 2020. Balanțele au parte de pierderi financiare, iar Leii trebuie să mai uite de orgoliu.


 

 


Horoscop 18 octombrie 2020. Berbec

Munca grea pe care ai depus-o la locul de muncă până acum începe să dea roade. Acest lucru te mulțumește și îți face plăcere să vezi că totul a meritat. Ziua de duminică este una de realxare, bine meritată, pentru tine și nu lăsa pe nimeni să ți-o strice. Încearcă să te răsfeți puțin și să te axezi mai mult pe oamenii la care ții. Ce a fost mai greu a trecut.

 


Horoscop 18 octombrie 2020. Taur

Ultima zi din weekend contează mult pentru cei din jurul tău. Ai avut parte de niște momente neplăcute cu cineva aproape de tine, iar acum este momentul să iei o decizie, dacă mai vrei să îți fie alături. Totodată, poți întâlni persoane noi care să merite mai mult atenția ta. Ziua de azi este una plină de energie, iar mintea îți este mai liberă. Sigur vei alege decizia corectă, ai încredere în instictele tale. Nu uita doar că odată ce închei un capitol, nu trebuie să mai dai înapoi.

Horoscop 18 octombrie 2020. Gemeni

În acest sfârșit de săptămână se va termina și o etapă profesională. Un proiect, o poziție sau chiar un loc de muncă. Chiar dacă ești oarecum ușurat că s-a încheiat, nu te lăsa purtat de vânt. Încă mai ai responsabilități. Nu uita că trebuie să treci la pasul următor și pentru a face acest lucru, trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ. Schimbarea e dificilă, dar inevitabilă. Ai grijă mai mult de sănătatea ta, în ultima perioadă ai cam uitat de acest aspect din cauza stresului.


Horoscop 18 octombrie 2020.  Rac

După mici neînțelegeri și probleme pe plan sentimental, tu și partenerul tău veți găsi într-un final cheia la toate disputele. Astele se aliniază pentru tine, așa că stai liniștit, nu vor rămâne răni majore în relația ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să uiți tot ce s-a întâmplat. Încearcă să fi mai atent la ce spui și cum gestionezi situațiile dacă nu vrei să îți rănești partenerul. Dacă îți păstrezi calmul și nu sari la concluzii pripite, ziua de duminică îți poate aduce multă relaxare și momente speciale cu persoanele de lângă tine.

Horoscop 18 octombrie 2020.  Leu

Chiar dacă ești o persoană mai orgolioasă de fel și nu îți place să admiți adevărul când nu îți convine, trebuie să mai lași și tu de la tine ca să îi faci pe plac partenerului. Altfel, s-ar putea ca mica neînțelegere să se transforme într-o ceartă imensă. Gândește-te, de ce îți pasă mai mult? De relația ta sau de o chestiune neimportantă de care vei uita după câteva minute? Încearcă să rupi tensiunea sau ziua ta de relaxare va fi ruinată.


Horoscop 18 octombrie 2020.  Fecioară

Chiar dacă vrei să lenevești toată ziua în pat și să nu interacționezi cu lumea de afară, vei reuși să faci acest lucru doar în prima parte a zilei. Mai tărziu, partenerul te va scoate din bula ta și va trebui să îți intri într-o stare mai productivă pentru că a pregătit o activitate mai solicitantă decât statul în casă toată ziua. O zis plină de aer liber și mișcare.

Horoscop 18 octombrie 2020.  Balanță

Weekend-ul acesta ți-a adus niște cheltuieli în plus, chiar dacă nu ți-ai dat seama pe moment. Va trebui să fii mai atent pe ce îți dai banii fiind că ai putea să îți faci o gaură financiară mai mare pe care nu o vei putea umple atât de ușor. Uită de lucrurile neimportante care nu îți aduc nicio satisfacție pe perioadă multă și încearcă să nu fii impulsiv azi. Ia-o mai încet, o pauză ți-ar prinde bine.


Horoscop 18 octombrie 2020. Scorpion

Te simți epuizat azi și nu prea ai chef să rezolvi azi sarcinile cu care te-a rugat un prieten să îl ajuți. Nu vrei să îl dezamăgești, dar nici nu ești în starea potrivită să te miști de colo, colo. Găsește-ți refugiul în familie, ei te vor ajuta chiar dacă i-ai neglijat în ultima perioadă. Cu toate că nu vrei să depui mult efort azi, pe la sfârșitul zilei vei face tot efortul să te întâlnești cu o persoană dragă ție. Pen

Horoscop 18 octombrie 2020.  Săgetător

În ultimul timp pentru tine totul se rezumă la bani, mai ales că azi vei avea niște cheltuieli care te-au presat de o perioadă încoace. Odată ce ai scăpat de ele, chiar dacă vei rămâne cu buzunarul mai gol, te vei simți mult mai liniștit. E momentul să uiți de griji și să îți dai întâlnire cu persoanele dragi ție! Nu le-ai dat atât de multă atenție cum o făceai înainte, dar a venit momentul să te concentrezi puțin și pe relațiile cu ceilalți.

Horoscop 18 octombrie 2020.  Capricorn

Dacă ai impresia că nimic nu îți iese așa cum ți-ai propus, te înșeli. Trebuie să ai răbdare, iar lucururile se vor pune la locul lor cât ai clipi. Poate viața privată nu se află în punctul visat de tine, însă pe plan profesional vei avea mai multe realizări. Ziua aceasta va pune bazele unui proiect destul de mare, așadar să fii pregătită din toate punctele de vedere. Și să nu îți faci griji în legătură cu dragostea, când nu te aștepți, atunci va veni și ”prințul pe cal alb”.

Horoscop 18 octombrie 2020. Vărsător

S-ar putea să apară mici probleme legate de locul de muncă, și vei fi nevoit să le rezolvi în această săptămână. Deși crezi că ai multă presiune pe umeri, toată munca ta va fi răsplătită. după această perioadă vei reuși să te deconectezi de la toate treburile și să te relaxezi. Un bun prieten îți va face o vizită și te vei bucura de prezența lui.

Horoscop 18 octombrie 2020. Pești

Pe nativi din Pești îi așteaptă o realizare destul de mare. Vei avea un câștig financiar de pe urma vânzării unui bun material. Planul la care lucrezi de ceva timp prinde rădăcini astăzi. Te vei bucura, iar pe seara vei sărbători cu prietenii tăi la un pahar într-un restaurant de lux, așa cum îți place ție.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai bune zodii în dragoste. Care te cucerește cel mai ușor?

 

Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?

 

abonare newsletter