Actualitate

5 SECRETE pentru femei. Cum să-l faci să-ți mănânce din palmă?

5 secrete pentru femei. Cum să fii mai bună la pat? Fă-l pe cel de la numărul trei și îți va mânca din palme!

5 SECRETE pentru femei. Cum să-l faci să-ți mănânce din palmă? 5 SECRETE pentru femei. Cum să-l faci să-ți mănânce din palmă?

 

 


5 secrete pentru femei. Bărbații au dezvăluit 5 secrete care te fac mai bună la pat, astfel încât să-ți dai partenerul pe spate! Numărul 3 e garantat. Care sunt trucurile favorite ale bărbaților?

 


5 secrete pentru femei. Fii spontană și inițiază tu partida

Nu există bărbat care să nu aibă fantezii erotice cu o femeie care îl ia prin surprindere pentru o partidă spontană de amor. Bărbații, chiar dacă vor să fie masculii alfa ai relației, sunt incitați de ideea de a fi dominați de femei, în dormitor.

Surprinde-l, într-o zi, cu o vizită surpriză la birou sau îmbracă-te cu lenjeria aceea din dantelă care știi că îi place. Acestea sunt doar câteva dintre trucurile care îți vor garanta succesul pe plan sentimental.


5 secrete pentru femei. Spune-i lucrurile pe care ai vrea să ți le facă

În era digitală, sexting-ul a devenit una dintre uneltele preferate de tineri pentru a face relația cât mai picantă. Dacă nu sunteți, fizic, unul lângă altul, trimite-i mesaje cu lucrurile pe care ai vrea să ți le facă în dormitor sau cu cele pe care ai vrea tu să i le faci lui. Schimbul de impresii îi va trezi, garantat, interesul.

5 secrete pentru femei. Fii zgomotoasă

Ce contează ce spun vecinii de deasupra? În dormitor nu există reguli. Fii dezinvoltă și lipsită de inhibiții, asta îi atrage pe bărbați ca un magnet. Dacă gemi de plăcere, reacția partenerului va fi una de neuitat. Mai mult, bărbații simt nevoia de a fi apreciați.


Arată-i cât de mult îți face plăcere să faci sex cu el. Îți garantăm că orice sunet de plăcere din partea ta îi vor consolida încrederea în sine și virilitatea.

5 secrete pentru femei. Fii deschisă provocărilor

Nu judeca alte relații amoroase, concentrează-te mai bine pe a ta. Spune da provocărilor lansate de iubitul tău. Nimic nu-l incită mai tare decât ca iubita lui să-i îndeplinească fanteziile erotice.


Propune-i o partidă de amor într-un loc public, cum ar fi o petrecere, folosiți jucării erotice și testați-vă limitele. Doar așa vă veți descoperi unul pe celălalt.

5 secrete pentru femei. Fă-i lui pe plac, mai întâi

Concentrează-te, în primul rând, pe ceea ce îi place partenerului tău și pune-i nevoile, uneori, mai presus de ale tale. Bărbații, chiar dacă nu o recunosc de teama unei dispute conjugale, adoră să fie puși pe primul loc de iubita lor. O femeie bună la pat știe cum să-i satisfacă partenerului ei cele mai ascunse dorințe.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite?

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter