Actualitate

METEO. Vremea se răcește brusc. Scad temperaturile în toată țara

METEO: Valorile termice vor fi din ce în ce mai scăzute în următoarele zile.

METEO. Vremea se răcește brusc. Scad temperaturile în toată țara METEO. Vremea se răcește brusc. Scad temperaturile în toată țara

 

 


Joi, 15 octombrie, vremea se va încălzi ușor, vântul va avea unele intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între 5 și 15 grade Celsius.

 


Prognoza meteo. Vremea în weekend

Vineri, 16 octombrie, în vest și în nord, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă din an. Potrivit meteorologilor, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade Celsius, cele mai ridicate fiind în Muntenia și Dobrogea, iar minimele se vor situa între 7 și 16 grade Celsius. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Sâmbătă, valorile termice vor fi în scădere în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 20 de grade Celsius, iar cele minime între 3 și 13 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate.


Duminică, valorile termice vor fi în scădere în toate zonele țării și vor caracteriza în continuare o vreme rece pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 16 grade Celsius, iar cele minime între 0 și 10 grade. În zona montană, îndeosebi la altitudini mari, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea la Cluj

La Cluj, în 15 octombrie, maxima zilei va atinge 16 grade Celsius, la orele după-amiezii. Cu toate acestea, temperaturile nu vor scădea sub 13 grade decât după orele 21. În general, cerul va fi noroc pe toată durata zilei. Nici vineri nu va fi mai plăcută vremea, temperaturile încadrându-se între 9 și 16 grade Celsius. Cerul va rămâne acoperit de nori, iar spre după-amiază va ploua torențial și există posibilitatea unor descărcări electrice. Spre seară, temperaturile ajung la 11 grade Celsius.Sâmbătă vremea se răceste, maxima zilei fiind 10 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 5 grade, odată cu lăsarea serii. Nu vor fi cantități însemnate de ploaie, doar ploi ușoare la mijlocul zilei, în rest cerul va fi noros și vântul va sufla slab sau moderat. Duminică, temperaturile sunt în continuă scădere și maximele nu depășesc 10 grade Celsius. Vor avea loc unele ploi ușoare pe parcursul zilei, iar minimele vor ajunge la 3 grade Celsius, odată cu lăsarea serii.


CITEȘTE ȘI:

HOROSCOP 15 octombrie 2020. Capricornii au parte de o schimbare radicală! Balanțele vor trece prin momente emoționante

 


 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter