Actualitate

HOROSCOP 14 octombrie 2020. Balanțele au probleme financiare, Peștii au probleme în relație! DEZASTRUL zilei de miercuri pentru zodii

Horoscop 14 octombrie 2020. Scorpionii sunt provocați de cineva, Leii au parte de conflicte cu prietenii

HOROSCOP 14 octombrie 2020. Balanțele au probleme financiare, Peștii au probleme în relație! DEZASTRUL zilei de miercuri pentru zodii HOROSCOP 14 octombrie 2020. Balanțele au probleme financiare, Peștii au probleme în relație! DEZASTRUL zilei de miercuri pentru zodii

 


Horoscop 14 octombrie 2020. Câte probleme aduce ziua de miercuri pentru nativi? Care sunt puținele zodii care au parte de vești bune?


 

Horoscop 14 octombrie 2020. Berbec

O persoană apropiată s-ar putea să nu îți aprecieze gesturile pe care le faci și să te trateze cu ignoranță. Nu te juca cu focul. Mai bine renunți la comportamentul tău vulcanic  și încerci să discuți deschis și sincer ce se întâmplă între voi. Tensiunea ar putea avea un motiv bine ascuns, de care ar fi bine să ții cont. Ziua se anunță productivă pe plan profesional. Rezolvi o mulțime de probleme restante, ceea ce îți oferă un sentiment de bucurie și liniște. Asta te face să fii binedispus și să-ți surprinzi partenerul de viață cu o seară specială în doi.


Horoscop 14 octombrie 2020. Taur

Ai luat o decizie proastă la locul de muncă, dar totuși găsești motive întemeiate care te ajută să nu disperi din această cauză. Ți-a fost propusă o schimbare, fie de mediu fie de un proiect nou și se apropie momentul în care trebuie să dai un răspuns, cu toate că tu ești indecis cu privire la cea mai bună alegere. Evită conflictele sau situațiile tensionate, mai ales cu superiorii tăi. Cere sfatul unui coleg care știe mai bine. Azi tinzi să fii sentimental din cauza unor vești bune primite recent. Fie familia ta se mărește, fie ai trecut la pasul următor în viața amoroasă.

Horoscop 14 octombrie 2020. Gemeni

Încearcă să faci mai multă mișcare fizică, pentru a-ți elimina din energia excesivă și pentru a fii mai sănătos. Nu e nevoie să alergi kilometri întregi sau să exagerezi cu efortul. Este bună și o plimbare, dar asigură-te că ești îmbrăcat corespunzător. Un alt sfat ar fi să încetezi să aștepți ca oamenii pe care i-ai supărat sau dezamăgit recent își vor reveni singuri. Asumă-ți responsabilitatea și încearcă să remediezi problemele cauzate de tine însuți.


Horoscop 14 octombrie 2020. Rac

S-ar putea să întâlnești o persoană care să-ți trezească interesul. Cu toate că nu va fi ușor să atragi atenția acelei persoane, știi că nu ai avea nimic de pierdut dacă încerci. Lucrurile bune în viață vin doar cu efort, iar tu ești dispus să consumi energie pentru a câștiga simpatie. Ieși din zona ta de confort. Pe lângă asta, ai putea participa la mai multe evenimente. Acest lucru ți-ar putea aduce diferite câștiguri, precum o ofertă de muncă de nerefuzat. Nu te grăbi să iei o decizie și consultă-te mai întâi cu cineva de încredere.

Horoscop 14 octombrie 2020.  Leu

S-ar putea să fii pus în situația în care, într-o conversație de grup toți sunt de acord, cu excepția ta. Susține-ți punctul de vedere, indiferent de cât de nepopular este. Unii s-ar putea să fie deranjați de dezbaterea deschisă de tine, dar tu trebuie să zâmbești și să fii calm. S-ar putea să schimbi unele opinii. Un conflict între membrii familiei îți oferă un sentiment de vinovăție. Ești de părere că dacă ai fi spus lucrurilor pe nume la momentul potrivit s-ar fi evitat această situație. Chiar dacă unele reacții sunt exagerate, tu înțelegi motivele apariției lor.


Horoscop 14 octombrie 2020. Fecioară

Reușești să ajuți un prieten apropiat și deși regreți că nu poți face mai mult, situația e prea complicată, iar problemele sunt sensibile. Tu, în schimb, ai parte de clipe frumoase și relaxante cu familie, astfel că vei avea energia necesară de a-ți duce la capăt toate treburile. Există șanse ca după o zi istovitoare de muncă să te simți distant de ceilalți. Vei găsi dificile conversațiile în cadru restrâns. Nu ești înzestrat cu răbdarea și energia necesare acum, dar este o situație temporară și în câteva zile îți vei reveni.

Horoscop 14 octombrie 2020. Balanță

Îți împărtășești ideile cu ceilalți, pentru a afla și părerea lor. Dacă e vorba de o vacanță, cere sfatul unui prieten care a fost deja acolo. S-ar putea să aibă sugestii foarte bune. Te gândești la o nouă carieră? Întreabă pe cineva care lucrează deja în domeniu și asigură-te că e ceea ce îți dorești. Să ceri păreri este cel mai înțelept lucru acum. Ai parte de probleme financiare care îți dau bătăi de cap. Te străduiești să vii cu soluții, iar vânzarea unor bunuri de care voiai să scapi e o idee destul de bună. Familia ta e unită, lucru ce face ca greutățile să treacă rapid.


Horoscop 14 octombrie 2020. Scorpion

Te bucuri de prezența unui om drag pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. reuniune aduce buna dispoziție tuturor. La locul de muncă, lucrurile au intrat în rutina normală, după câteva zile pline și obositoare. Acum totul merge spre bine și simți că în sfârșit te poți relaxa. Dacă simți că cineva te calcă pe coadă, îndepătează-te și ucide-i cu bunătatea ta. Să le arăți că nu te pot răni îi va durea mai mult decât dacă ai răspunde focului cu foc.

Horoscop 14 octombrie 2020. Săgetător

Un telefon te poate anunţa că ai intrat în posesia unei moşteniri considerabile, fiind singurul urmaş al acestei persoane. Gândește-te bine ce vei face cu acești bani. O idee bună ar fi te sfătuiești cu cei din famillie. Și nu uita ceva foarte important: toate lucrurile bune au nevoie de timp. Ești într-o perioadă în care dai dovadă de energie și perseverență, chiar dacă ai sarcini dificile. Reușești să depășești ziua încărcată cu succes, iar seară îți petreci timpul cu persoana iubită. Meriți aceste clipe de relaxare cu dezăvârșire.

Horoscop 14 octombrie 2020. Capricorn

Cineva îți va cere ajutorul într-un context foarte serios. Sfatul și experiența ta ar putea fi cheia unei soluții salvatoare. La serviciu, chiar dacă nu te vei confrunta cu o zi solicitantă, te poți ocupa de anumite lucruri pe care le-ai tot amânat. Un sfat ar fi să pui la punct proiectele pentru următoarea perioadă, ca să nu fii luat prin surprindere. Azi s-ar putea să nu mai poți amâna acea călătorie, deoarece se pune presiune pe tine. E o dilemă serioasă căruia va trebui să îi găsești rezolvarea cât mai curând.

Horoscop 14 octombrie 2020. Vărsător

La muncă, dacă nu te poți concentra sau dacă te simți obosit, ai face bine să vorbești sincer cu șefii tăi și cu siguranță vei găsi înțelegere și bunăvoință. Dacă ai de terminat proiecte mai complicate, astfel că trebuie să încerci să obții o amânare pentru zilele următoare. Altfel, riști să strici tot ce ai realizat până acum. Zilele par mai bune când apar oameni dispuși să-ți fie alături în perioadele grele ale vieții. Nu e cea mai bună etapă a ta, dar ești optimist și ai speranță că lucrurile se vor schimba. Aștepți cu nerăbdare o veste de la cineva drag.

Horoscop 14 octombrie 2020. Pești

Problemele cu partenerul de viață îți dau bătăi de cap de ceva vreme, dar tu nu ți-ai pierdut speranța că își vor găsi rezolvare. Te gândești că ar fi bine să plecați câteva zile din oraș pentru a risipi tensiunile dintre voi. Comunicarea e cuvântul cheie. La serviciu, colaborarea cu colegii ți-ar putea aduce rezultatele pe care ți le dorești, așa că ar fi cazul să lași deoparte independența pentru o perioadă.

CITEȘTE ȘI:

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter