Actualitate

Concursul „Clujul cu Flori” s-a încheiat! Cine sunt câștigătorii? FOTO

A patra ediție a concursului „Clujul cu Flori” s-a încheiat pe data de 30 septembrie, iar organizatorii au desemnat câștigătorii din acest an, pentru fiecare categorie.

 

 


Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului a organizat ediția cu numărul patru a concursului „Clujul cu Flori” în 17 august 2020, astfel încurajând cetățenii să-și decoreze casele, ferestrele și balcoanele cu flori, pentru a ajuta la înfrumusețarea orașului.

 


Grădinăritul în plină pandemie

Organizatorii au dat startul celei de-a patra ediție în această vară, în ciuda contextului pandemic, considerând grădinăritul un moment de respiro  și de relaxare pentru oameni.

Astfel, concursul s-a bucurat de nu mai puțin de 82 de participanți, care și-au decorat ferestrele, balcoanele, curțile și chiar grădinile cu o multitudine de flori colorate pentru a înfrumuseța Clujul.


Juriul a desemnat câștigătorii pentru fiecare categorie: cea mai frumoasă fereastră, cel mai frumos balcon, cea mai frumoasă fațadă, cea mai frumoasă grădină urbană cu legume li plante aromatice, cel mai frumos proiect floral din județ.

Câștigătorii ediției 2020:

- Cea mai frumoasă fereastră: Bodoki Iren - proiectul „Grădina pe balcon”
- Cel mai frumos balcon: Alina Nichilciuc - proiectul „Green corner”
- Cea mai frumoasă grădină: Muresan Maria - proiectul „Clujul cu flori”
- Cea mai frumoasă fațadă: Carmen Câmpean - proiectul „Clujul cu flroi 2020”
- Cea mai frumoasă grădină urbană de legume și plante aromatice : Csiszer Agnes -  proiectul „Balconul meu, grădina mea”
- Cel mai frumos proiect floral din județ: Both-Varga Reka (Gilău) - proiectul „Relax”


Premii speciale 2020

Anul acesta au fost oferite și premii speciale, și anume: premiul special al Asociației Înfrumusețarea Clujului, premiul special pentru prima firmă participantă, premiul special al Asociației Clujul Comoară și premiul special al Asociației Daisler.

- Premiul special al Asociației pentru Înfrumusețarea Clujului: Kantor Julia - proiectul „Peretele lui David”
- Premiul special pentru prima firmă participantă oferit de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului: Compania Huning Trade ( înscrisă de Gosner Tilda) - proiectul „Sediu de firmă cu flori”
- Premiul special al Asociației Clujul Comoară: Kilin Arnold - proiectul „Floare în floare”
- Premiul special al Asociației Daisler: Csigi Klara - proiectul „Grădina iute”


„Dată fiind situația pandemică, anul acesta nu va mai avea loc gala de premiere, dar toți premianții vor fi contactați personal de organizatori pentru a intra în posesia premiilor. Îi felicităm pe câștigători și le mulțumim tuturor participanților pentru implicare!”, a anunțat Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului.

GALERIE FOTO

CITEȘTE ȘI:

S-a dat startul ediției cu numărul 4 a concursului „Clujul cu flori”: „Haideți să înflorim împreună”

 

 

 

abonare newsletter