Actualitate

Șoferi FĂRĂ PERMIS sau BĂUȚI la plimbare pe drumurile Clujului! Unul dintre ei a provocat un accident

Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan sau fără permis de conducere în ultimele zile.

Șoferi FĂRĂ PERMIS sau BĂUȚI la plimbare pe drumurile Clujului! Polițiștii au împărțit amenzi usturătoare Șoferi FĂRĂ PERMIS sau BĂUȚI la plimbare pe drumurile Clujului! Polițiștii au împărțit amenzi usturătoare

 

 


Un bărbat de 62 de ani a fost prins cu o alcoolemie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat în timp ce se deplasa pe o stradă din Cluj-Napoca.

 


„La data de 10 octombrie anul curent, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Dealul Fânațelor, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a provocat un eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale.

Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a relevant o concentrație de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Conducătorul autoturismului a fost reținut pentru 24 de ore, în continuare fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”, a transmis IPJ Cluj.

Tot băut la volan s-a urcat și un bărbat de 58 de ani din Mărișel care a și provocat un accident rutier cu pagube materiale.


„La data de 10 octombrie anul curent, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat un bărbat de 58 de ani, din comuna Mărișel, care, în timp ce se deplasa pe un drum vicinal din localitatea Mărișel a fost implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”, a informat IPJ Cluj.


Fără permis de conducere în Zorilor

La data de 11 octombrie anul curent,  în jurul orei 17.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 56 de ani, din comuna Cămăraşu, în timp ce se deplasa pe strada Observatorului, din Cluj-Napoca, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.              

 

abonare newsletter