Actualitate

Un adevărat EROU. Un tânăr a salvat doi polițiști și un jandarm dintr-o mașină care a fost cuprinsă de flăcări

Un tânăr curajos a devenit un mare erou după ce a salvat doi polițiști și un jandarm dintr-o mașină care a izbucnit în flăcări în urma unui accident rutier.

un-adevarat-erou-un-tanar-a-salvat-doi-poiltisti-si-un-jandarm-dintr-o-masina-care-a-fost-cuprinsa-de-flacari un-adevarat-erou-un-tanar-a-salvat-doi-poiltisti-si-un-jandarm-dintr-o-masina-care-a-fost-cuprinsa-de-flacari

 

 


Un elev de la școala de poliție a fost un adevărat erou după ce a salvat doi polițiști și un jandarm dintr-o mașină în flăcări.

Mașina în care se aflau cei trei oameni a luat foc după ce a fost lovită puternic de un autoturism care era condus de o tânără de 18 ani. Accidentul s-a produs marți seară pe raza judeșului Argeș, la ieșirea din Câmpullung Muscel spre comuna Bughea.


Cei doi polițiști și un jandarm au fost salvați de un tânăr curajos, care este elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie din Câmpina. El, împreună cu un participant la trafic au reușit să îi extragă din mașina care se afla în flăcări pe cei trei oameni ai legii.

„Nu mi-a fost de mare ajutor extinctorul, prin urmare am hotărât să acționez repede și să încerc să scot oamenii din mașină. Cei doi polițiști din față nu erau în stare prea bună. Cu ajutorul unui om am reușit să îi scot pe cei trei oameni din mașină”, a declarant tânărul erou.


Accidentul a fost produs de o șoferiță de 18 ani care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei.

„Marţi în jurul orei 22:30, o autospecială de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, care se afla in serviciu de patrulare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei", potrivit poliției județene.


Şoferiţa, împreună cu alţi doi adolescenţi din maşina care a provocat impactul s-au salvat singuri.

Șoferița împreună cu pasagerii din mașina sa s-au salvat singuri. În momentul de față toate persoanele implicate în accident se află la spital.


CITEȘTE ȘI:

Mesajul preşedintelui la început de școlar în pandemie: Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți un super-erou

abonare newsletter