Actualitate

Lotul I din Drumul Bistriței a fost asfaltat din fonduri europene

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe Lotul I al Drumului Bistriței. Lucrările de reabilitare sunt finanțate din fonduri europene.

 

 


Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe Lotul I al Drumului Bistriței -sectorul de drum DJ 109 Răscruci–Borșa –Vultureni, anunță Consiliul Judeţean Cluj. Lucrările sunt finanțate din fonduri europene.

„Îmbucurător e faptul că, în acest context, există toate premisele ca finalizarea integrală a investiției pe Lotul I al Drumului Bistriței să aibă loc cu mult înainte de termenul stabilit prin contract, respectiv luna martie a anului 2021. E o investiție de mare anvergură și complexitate pe care am realizat-o cu bani europeni și care va crea noi premise de dezvoltare a întregii zone”, a declarat Alin Tișe,președintele Consiliului Județean Cluj.


Lucrările de modernizare derulate pe Lotul 1 vizează sectorul de la legătura cu drumul național DN1C (Răscruci) până la intersecția cu drumul județean 109A (Vultureni). Acestea au constat într-o serie de lucrări complexe, în profunzimea drumului, de la fundație până la aşternerea celor două straturi de asfalt, respectiv binder şi strat de uzură.

Pentru completa finalizare a investiției urmează să mai fie realizate o serie de șanțuri betonate în intravilanul localităților Răscruci, Borșa și Vultureni precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.


CITEȘTE ȘI:

Au început lucrările de asfaltare pe un drum județean din Cluj. Unde se află? FOTO

 


S-au plantat primii arbori din Pădurea Clujenilor! Emil Boc, cu lopata la treabă

Ultimele Stiri
abonare newsletter