Actualitate

Un LICEU din Cluj-Napoca se închide de mâine! Mai mulți elevi, depistați pozitiv la COVID-19

Un liceu important din Cluj-Napoca va trece în scenariul 3 după ce mai mulți elevi au fost infectați cu Covid-19.

Un LICEU din Cluj-Napoca se închide de mâine! Mai mulți elevi, depistați pozitiv la COVID-19 Un LICEU din Cluj-Napoca se închide de mâine! Mai mulți elevi, depistați pozitiv la COVID-19

 

 


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat în această seară câteva modificări de scenarii privind funcționarea unităților de învățământ din județ, ca urmare a schimbării situației epidemiologice, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj și cu avizul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.

 


Astfel:
- ca urmare a apariției în această după-masă a celui de al 5-lea caz de elev pozitiv în 3 clase diferite, se va aplica scenariul 3 de funcționare în cazul Colegiului Național „George Coșbuc”, din Cluj-Napoca, începând de mâine, 30.09.2020;
- Grădinița cu program prelungit „Micul Prinț” Cluj-Napoca, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020;
- Școala Gimnazială „Lia Manoliu” Cornești, Com. Cornești, județul Cluj, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020.

Evoluția epidemiologică la nivelul județului va fi evaluată constant de autorități, iar modificarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ, precum și alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunității, vor fi luate imediat ce situația o va impune.

Ultimele Stiri
abonare newsletter