Actualitate

Trei bărbați pretindeau că sunt jurnaliști la alegeri. Li s-au făcut dosare penale

În ziua votului, trei bărbați se prefăceau că sunt jurnaliști, fapt care le-a asigurat trei dosare penale.

Trei bărbați pretindeau că sunt jurnaliști la alegeri. Trei bărbați pretindeau că sunt jurnaliști la alegeri.

 

 


Poliţiştii au deschis dosare penale pe numele a trei bărbaţi care aveau asupra lor, la vedere, legitimaţii false de presă potrivit cărora ar fi angajaţii unui post local de televiziune din Craiova.

 


"În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în apropierea unei secţii de votare din comuna Radovan, se aflau trei bărbaţi care aşteptau de o perioadă mai lungă de timp, aceştia având la vedere legitimaţii de presă. Cei în cauză au fost legitimaţi de poliţişti, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia nu erau angajaţi ai postului de televiziune care apărea menţionat pe legitimaţiile respective", precizează IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, în cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi.


CITEȘTE ȘI:

Mită electorală în două localități clujene. Un partid acuză rivalii de la alegerile locale că oferă câte 50 de lei în schimbul votului

 


INCIDENTE la secțiile de vot din Cluj-Napoca. Au fost deschise două dosare penale

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter