Actualitate

Începe mutarea Serviciului de permise și înmatriculări auto. Sediul va fi în Someșeni

Serviciul de permise și înmatriculări auto se mută în Someșeni. Noul sediu se va afla în clădirea Vămii. Momentan sediul funcționează în cartierul Gheorgheni.

S-a aprobat mutarea Serviciului de permise și înmatriculări auto. Sediul va fi în Someșeni S-a aprobat mutarea Serviciului de permise și înmatriculări auto. Sediul va fi în Someșeni

 

 


Săptămâna viitoare va începe mutarea sediului, potrivit declarației lui Emil Boc din cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local.

„De săptămâna viitoare începe mutarea Serviciul de permise și înmatriculări auto din Gheorgheni în noua locaţie, conform informaţiilor primite de la prefectul Mircea Abrudean. Este un lucru bun pentru cetăţenii din zonă, pentru că traficul se va fluidiza considerabil", a declarat Emil Boc.


Autoritățile mai intenționează să înființeze birouri ale Serviciului de permise și înmatriculări auto în afara municipiului Cluj-Napoca, respectiv în Dej și Huedin. Un sediu a fost deja inaugurat la început de săptămână în Câmpia Turzii.

Spațiul clădirii este de aproximativ 550 de metri pătrați, iar sala de așteptare este foarte mare și oferă posibilitatea distanțării sociale în această perioadă de pandemie.


„Spațiul din cadrul clădirii destinat activității serviciului este de aproximativ 550 mp, mai mare decât cel de 335 mp al actualei clădiri de pe strada Albac, unde funcționează serviciul în prezent. Sala pentru examinarea teoretică în vederea obținerii permisului de conducere este una mai mare, iar în condițiile actuale ale pandemiei, va fi posibilă examinarea în același timp a 14 persoane, cu asigurarea distanței de 1,5 m între candidați, actualul sediu permițând examinarea doar a jumătate din numărul candidaților. Acest lucru va contribui și la reducerea perioadei de așteptare pentru susținerea examenelor teoretice, în urma programărilor online”, a declarat Mircea Abrudan săptămâna trecută.

CITEȘTE ȘI:


Program diferit pentru autobuzele CTP în ziua alegerilor locale 2020

 

Persoanele cu simptome COVID-19 nu știu cum vor vota. Nu pot să ceară urnă specială

Ultimele Stiri
abonare newsletter