Actualitate

Aproape 200 de amezi, date de polițiști în Cluj-Napoca. Ce nereguli au constatat?

În perioada 14-17 septembrie, polițiștii din Cluj-Napoca au desfățurat acțiuni, cu scopul menținerii ordinii publice, creșterea gradului de siguranță publică și descurajarea faptelor antisociale.

200 de amezi, date de polițiști în Cluj-Napoca. Ce nereguli au constatat?

 

 


De asemenea, în vederea reducerii la minim a riscului de răspândire a virusului COVID-19, au fost desfășurate activități pentru asigurarea respectării măsurilor specifice stării de alertă. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca și al jandarmilor clujeni.

 


În cadrul acțiunii, au fost verificate peste 300 de persoane și peste 70 de vehicule, iar în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 194 de sancțiuni.

Astfel, 49 de sancțiuni au fost aplicate ca urmare a abaterilor constatate la regimul de circulație, iar peste 65 de sancțiuni pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


Totodată, au fost constatate numeroase abateri ale utilizatorilor de trotinete, în acest sens fiind aplicate 17 sancțiuni.

CITEȘTE ȘI


Drumurile Clujului, raiul șoferilor băuți și fără permis

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter