Actualitate

5 semne care îți arată dacă un bărbat este INTERESAT de tine!

Bărbații pot fi complicați uneori și greu de citit, dar asta nu înseamnă că nu simt ceva pentru tine. Ți-am pregătit 5 SEMNE care îți arată dacă un bărbat este sau nu interesat de tine!

5-semne-care-iti-arata-daca-un-barbat-este-interesat-de-tine 5-semne-care-iti-arata-daca-un-barbat-este-interesat-de-tine

Multe persoane spun că femeile sunt greu de citit, însă nu mereu este adevărată această afirmație. De cele mai multe ori femeile nu își dau seama când un bărbat este interesat de ele, tocmai pentru că ei nu își exprimă sentimentele foarte des.

Așadar, ți-am pregătit 8 semne care indică faptul că el este interesat de tine.


1. Are un limbaj corporal expresiv:

Atunci când un bărbat este interesat de tine va încerca să își găsească poziția corpului care îl avantajează cel mai mult. V-a căuta o poziție care să îi scoată în evidență atuurile fizice. Un studiu relizat în 2016 la Academia Națională de Științe din S.U.A., de un grup de studenți de la Universitatea Princeton, au arătat că persoanele care utilizează un limbaj corporal expansiv (de exemplu: umerii drepți, postura dreaptă și pieptul scos înainte, brațele depărtate de corp, picioarele depărtate și ferm poziționate pe sol) și gesturi deschise (fără brațe încrucișate la piept sau poziția picior peste picior) au mult mai multe șanse de a stabili un prim contact cu o persoană de sex opus.

2.Îți urmărește discret orice mișcare

Un semn bun este atunci când un bărbat îți urmărește fiecare mișcare. Fie că sunteți la locul de muncă, sau în oraș cu prietenii, un bărbat care are o afinitate pentru tine îți va urmări fiecare mișcare. Te va analiza de la felul cum arăți până la felul cum vorbești. Va fi atent la atitudine, la felul cum râzi, la subiectele pe care le abordezi. Bărbați sunt fascinați de eleganță și feminitate, așadar tura viitoare când îl întâlnești pe bărbatul care îți place încearcă să fii mai elegantă în atitudine.


3.Îți zâmbește!

Zâmbetul este alt semn care îți poate indica faptul că un bărbat este interesat de tine. Atunci când tu vorbești și el zâmbește, cel mai probabil este fascinat de ceea ce spui. Zâmbetul pur este ușor de recunoscut, fii atentă la el să vezi dacă îți zâmbește.

4. Îți scrie frecvent mesaje.

Cu toți petrecem mult timp pe telefon, fie că stăm pe site-urile de socializare sau vorbim cu cineva. Atunci când el inițiază conversația și îți scrie frecvent este unul dintre cele mai mari semne că bărbatul respectiv vrea ceva cu tine. Dacă el încearcă să mențină conversația, este clar că te place! Dar să nu uiți, este bine ca din când în când să îi scrii și tu, pentru a-i da de înțeles că și tu ești interesată de el.


5. Te ascultă!

Foarte des se întâmplă ca un bun prieten să devină ceva mai mult pentru tine. Bărbații nu au o răbdare foarte mare, dar când este vorba de persoana care îi provoacă anumite sentimente, bărbatul devine foarte atașat și interesat de ceea ce spui. Mereu va încerca să îți ofere cele mai bune sfaturi și va dori să afle mai multe despre tine.

Prin urmare, bărbatul este simplu dar în același timp complicat. Pentru a afla dacă este interesat de tine trebuie să urmărești aceste semne iar la final să faci o analiză.


CITEȘTE ȘI:

România, în top 3 al țărilor cu cea mai mare ieftinire a combustibilor în 2020. Câți litri poate alimenta un român cu salariul mediu

 


5 locuri inedite de vizitat, la doar o aruncătură de băț de Cluj-Napoca

abonare newsletter