Actualitate

Doi angajați de la Filarmonica din Cluj au fost diagnosticați cu COVID-19

Filarmonica din Cluj-Napoca a anulat deschiderea stagiunii deoarece doi angajați au fost confirmați cu noul coronavirus.

Au apărut două cazuri de COVID-19 la Filarmonica din Cluj Au apărut două cazuri de COVID-19 la Filarmonica din Cluj

 

 


Pentru deschiderea stagiunii 2020/2021, la Filarmonică trebuia să aibă loc un spectacol, vineri, 18 septembrie, la ora 19. Evenimentul a fost anulat, riscul infectării fiind unul mai ridicat din cauza infectării cu COVID-19 a celor doi angajați.

 


Angajații au fost internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj, iar la instituția culturală s-au desfășurat acțiuni pentru dezinfectarea încăperilor.

„Din păcate, trebuie să vă anunțăm că deschidem stagiunea 2020/2021 cu o închidere. Sau, altfel, spus, că închidem Concertul de Deschidere a Stagiunii 2020/2021. Din orice sens vreți să citiți informația, rezultatul este același.


Și, oricât de anormal ar părea, în circumstanțele prezentului acest gest ține de normalitate. Vă informăm că doi dintre angajații din administrația Filarmonicii de Stat ”Transilvania” au fost diagnosticați cu COVID-19. Ei se află de azi în izolare, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Instituția noastră a luat toate măsurile necesare pentru izolarea persoanelor care au intrat în contact cu aceștia și, de asemenea, pentru dezinfectarea spațiului de lucru.

Sala de concerte se închide iar, pe perioadă nedeterminată, până când vom considera că reunirea publicului în sala de concerte devine mai sigură”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a instituției.


Sala pentru spectacole rămâne așadar închisă. Reprezentanții instituției o să revină în curând cu informații despre evenimentele următoare.

CITEȘTE ȘI:


Primul caz de COVID-19 confirmat într-un liceu din Cluj!

 

De ce a explodat numărul de cazuri COVID-19 în județul Cluj?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter