Actualitate

Loteria Română şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au semnat contractul pentru crearea unei platforme de comercializare a jocurilor de noroc

Loteria Română şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au semnat contractul pentru crearea și dezvoltarea platformei informatice de comercializare a jocurilor loteristice online.

Loteria Română şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au semnat contractul pentru crearea Loteria Română şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au semnat contractul pentru crearea

 

 


Potrivit documentului care a fost parafat la sediul Autorităţii pentru Digitalizarea României, implementarea jocurilor loto online se va face în patru etape.

 


LOTO 6/49 și NOROC sunt jocurile care oferă posibilitatea participanţilor să-şi încerce şansa și în mediul online în prima etapă a implementării.

Participarea online la celelalte jocuri loteristice tradiţionale, respectiv Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, prin intermediul platformei proprii de comercializare a jocurilor loteristice online de pe site-ul www.loto.ro, precum şi toți paşii care urmează să fie făcuţi pentru realizarea integrală a proiectului Loteriei Române fac obiectul celorlalte trei etape care vor fi parcurse în perioada următoare.


„15 septembrie 2020 va rămâne o zi importantă în istoria Loteriei Române. Semnarea contractului cu Autoritatea pentru Digitalizarea României consfinţeşte colaborarea pe care o avem încă din luna aprilie. Crearea platformei informatice proprii de comercializare a jocurilor loteristice online reprezintă un proces necesar şi firesc, iar realizarea acesteia este aşteptată de jucători de foarte mulţi ani. Digitalizarea reprezintă un pas important pentru dezvoltarea și modernizarea Loteriei Române. Mă bucur că această realizare se concretizează în mandatul meu și datorez succesul întregii echipe. Toate demersurile pe care le-am făcut au fost susţinute, din prima clipă, de Consiliul de Administrație, de Adunarea Generală a Acționarilor şi, bineînţeles, de domnul Virgil-Daniel Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. Împreună ne-am ţinut promisiunea pe care am facut-o jucătorilor Loteriei Române cărora le mulţumim pentru încredere şi le dedicăm, ca şi întregii societăţi româneşti, cei 114 ani de activitate.” – a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

„Sunt onorat că, împreună cu specialiştii Autorităţii pentru Digitalizarea României, ne alăturăm echipei Loteriei Române, în efortul de a dezvolta și moderniza una dintre instituţiile româneşti cu tradiție îndelungată. În foarte scurt timp, românii care cred în şansa lor vor putea accesa și achiziţiona bilete la jocurile de pe site-ul www.loto.ro, prin intermediul platformei informatice proprii de comercializare a jocurilor loto online. Noul cadru legal ne-a dat oportunitatea să parafăm un document important pentru viitorul companiei, căreia îi urăm mult succes.” - a declarat Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României


ÎMPREUNĂ DUCEM TRADIȚIA MAI DEPARTE!

Ultimele Stiri
abonare newsletter