Actualitate

HOROSCOP 8 septembrie 2020. Zodia care se refugiază în amintiri și nativii care muncesc din greu pentru ce ți-au propus. Ce se întâmplă cu Fecioarele?

Horoscop 8 septembrie 2020. Vărsătorii se simt nesiguri, iar Peștii copleșiți de situație.

HOROSCOP 8 septembrie 2020. Zodia care se refugiază în amintiri și nativii care muncesc din greu pentru ce ți-au propus. Ce se întâmplă cu Fecioarele? HOROSCOP 8 septembrie 2020. Zodia care se refugiază în amintiri și nativii care muncesc din greu pentru ce ți-au propus. Ce se întâmplă cu Fecioarele?

 

 


Horoscop 8 septembrie 2020. Ce au pregătit astrele pentru nativi? Gemenii fac un pas în spate pentru siguranța lor.

 


Berbec

Continui să te gândești la trecut și la ce ai lăsat în urmă, dar ar trebui să te concentrezi mai mult la prezent.  Dacă vei continua să trăiești în amintiri, vei rata ceea ce se întâmplă acum, toate momentele frumoase care fug în prezent pe lângă tine. Fă un efort și detașează-te de trecutul tău și concentrează-te pe sarcinile tale actuale. Te gândești bine și crezi că a venit momentul pentru o mărire de salariu. Șefii tăi sunt într-o dispoziție bună, deci ar putea fi ziua ta norocoasă.


Taur

Viitorul se arată tare generos și variat, astfel încât la un moment dat nu vei știi de unde să alegi. Nu se poate să faci mai multe alegeri, așa că va trebui să depui mai mult efort acum, ca să fii sigur pe care dintre drumuri să mergi. Există șansa să te întrebi ce-ar fi fost dacă alegeai diferit, însă nu trebuie să-ți faci griji, deoarece la final totul va fi bine. Tu doar continuă pe drumul ales inițial, fără să te îndoiești de judecata ta. Te simți mai romantic decât de obicei, așa că organizezi o cină romantică pentru persoana iubită.


Horoscop 8 septembrie 2020. Gemeni

Nu lăsa sentimentul de inadaptare să te determine să te retragi în cochilia ta. Trebuie să accepți acea singurătate și dacă prietenii nu sunt disponibili pentru a petrece timp cu ei, cu siguranță familia ta nu te va lăsa la greu. Vei uita de probleme dacă îi vei accepta pe cei dragi în jurul tău. Treci printr-o perioadă ciudată, în care tot ceea ce-ți dorești este să pleci într-o excursie cu partenerul. Nu te supăra pe acesta dacă dorința nu îți va fi împărtășită.

Rac


Noua ta relație evoluează foarte bine și crește într-un mod promițător. Vă înțelegeți bine, aveți multe lucruri în comun și ai multe așteptări de la această persoană. AI încredere că-și dorește la fel și vede un viitor strălucit pentru voi doi, în care veți merge pe un drum pașnic și bun, plin de atracție, interes, și un scop comun pentru care veți munci împreună. În rest, nu pleca urechea la bârfele din jur, iar dacă auzi informații compromițătoare legat de cineva, păstrează-le pentru tine.

Leu

Prezența ta este o adevărată binecuvântare pentru cei dragi. Cineva apropiat ție trece printr-o perioadă mai grea, în care este trist și deprimat, dar se bucură să te aibă alături. Tu ești singura persoană care îi poate distrage atenția de la ceea ce îl apasă. Îi zâmbești cald și îl faci să uite de probleme. Ești ca o porție de energie pozitivă, care e binevenită în astfel de momente. Ziua îți surâde, deoarece s-ar putea să ai parte de un bonus la salariu. Ideile tale creative vor fi pe placul șefilor și de aceea ai putea avea parte de o răsplată pe măsură.

Fecioară

Ideile care îți vin azi te vor ajuta pe viitor, de aceea ar trebui să-ți iei un moment să le gândești bine, să le notezi. Privește lumea cu mai multă luciditate și nu te mai amăgi singur. Ai așteptări prea mari uneori și dacă vei continua să vezi doar defectele celor din jur, îți vei pierde treptat încrederea în toți. Fii mai corect în aprecieri și caută o cale de mijloc pentru a vedea lucrurile exact așa cum sunt. Nu mai lua personal tot ce merge prost, pentru că nimeni nu e perfect.

Horoscop 8 septembrie 2020. Balanță

Momentele petrecute în doi sunt superbe și îți inspiră un sentiment de liniște. Nimic nu poate tulbura apele între tine și jumătatea ta pentru că vă completați perfect și discutați deschis. Orice problemă o puteți risipi fără efort. Cât timp veți continua așa, nimic nu vă poate strica ziua. Chiar dacă nu este o zi plină de evenimente, liniștea de azi vă priește. De asemenea, visul tău are mari șanse de îndeplinire, fără să fii nevoit să-ți pui problema banilor.

Scorpion

Ești mai amabil decât de obicei și te comporți frumos cu toată lumea. Dacă dorești să te implici într-un proiect, să știi că invitațiile sunt nenumărate. Totuși, mai ai mult de muncit pentru a ajunge la nivelul la care visezi. Dar ești conștient de puterile tale, iar acest lucru te face să nu te temi de eforturi. Nu te sfii să bați la ușa unor persoane atunci când te simți copleșit de situație, pentru că ar fi bucuroși să te ajute. Oamenii te pot stimula, inspira și susține, iar acesta este cel mai eficient mod de a duce lucrurile la bun sfârșit.

Săgetător

Stresul te acaparează și începi să vezi în jur numai pericole și piedici, care te fac să simți că bați pasul pe loc. Nu dai de oameni încurajatori, ci doar de persoane pesimiste, care îți comentează fiecare pas și astfel te descurajează. Cu un asemenea cadru tensionat e și normal să te copleșească gânduri negative. Luptă împotriva acestor oameni cu optimism. Acest stres îți poate afecta grav sănătatea. Ferește-te de mediile încărcate cu atât de mult negativism.

Capricorn

Te critici prea mult și ești nemulțumit de tot ceea ce se întâmplă. Dai dovadă de neîncredere în propria persoană, iar dacă vei coate în evidență doar lipsurile, cei din jurul tău doar asta vor începe să vadă ceea ce nu ești de fapt, în realitate. Dacă îți vei face o caracterizare plină de lipsuri și defecte și nu o listă întreagă de însușiri mult mai frumoase despre tine, ce te aștepți să spună ceilalți? Încearcă să te apreciezi mai mult. Atenția îți este captată de un capitol nou, iar noul proiect în care te implici, îți va da ocazia să călătorești mai mult.

Horoscop 8 septembrie 2020. Vărsător

Ești cam visător, iar acest lucru îi inspiră și pe ceilalți. Probabil, aceste vise te vor determina să faci unele schimbări în locuință spre seară. Nesiguranța pe care o prevezi în viitorul tău te determină să te demoralizezi deoarece în planurile tale sunt implicate unele persoane care nu procedează așa cum vrei tu. Nu te mai gândi câte ai făcut tu pentru ei, pentru că ei au uitat de câte ori le-ai fost alături. Nu te mai baza pe ajutorul oamenilor doar pentru că tu consideri că îți sunt datori.

Pești

Când iubești, e absolut normal să vezi doar lucrurile frumoase și optimiste. Te lași copleșit de gesturi de afecțiune, te porți cam răsfățat pentru că știi că cineva este alături de tine necondiționat. Dedică ziua aceasta lucrurilor care te fac fericit. Uită de vârsta pe care o ai și joacă-te precum un copil, lasă-l să se manifeste în voia sa. În schimb, vei avea parte de o discuție serioasă cu partenerii de afaceri și nu este exclus să se bazeze mai mult pe alții, dacă succes e unul neașteptat în bussiness-ul lor.

CITEȘTE ȘI:

Scenariile pentru anul școlar 2020-2021 în funcție de localități. Care este situația la Cluj?

 

Pizza cu viermi, descoperită de Protecția Consumatorului la un restaurant din Cluj. Instanța a anulat amenda

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter