Actualitate

HOROSCOP 26 august 2020. Peștii află adevărul! Care zodie trebuie să pună piciorul în prag?

Horoscop 26 august 2020. Racii trebuie să-și exprime sentimentele! Comunicarea stă la baza mai multor soluții.

HOROSCOP 26 august 2020. Peștii află adevărul! Care zodie trebuie să pună piciorul în prag? HOROSCOP 26 august 2020. Peștii află adevărul! Care zodie trebuie să pună piciorul în prag?

 

 


Horoscop 26 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru zodii? Ageritate, creativitate și comunicare sunt trei caracteristici care descriu perfect nativii. Care sunt aceștia?

 


Berbec

Tot devotamentul și loialitatea de care acești nativi dau dovadă, nu înseamnă că responsabilitatea este punctul lor forte. Greșelile trebuie să ți le asumi, pentru că nimeni nu va face asta în locul tău. Încetează să te mai stresezi din cauza unor lucruri care sunt peste puterile tale! Dacă poți să ajuți pe cineva fă-o, iar dacă nu, nu trebuie să te simți vinovat.


Horoscop 26 august 2020. Taur

O anumită persoană îți va da viața peste cap și îți va trezi sentimente profunde de atașament și admirație. Nu mai e mult până la nașterea unei frumoase povești de iubire. Acest pas trebuie făcut rapid și prompt, cu tot curajul pe care îl ai, chiar dacă la final te vei putea lovi de un refuz dureros. Fii mândru că ai încercat și nu ai rămas întrebându-te ce-ar fi fost dacă?

Gemeni


Viața personală sau profesională este năpădită de obstacole. Nu te chinui să treci peste ele, mai bine încearcă un alt drum. Scurtăturile nu trebuie să fie considerate inutile, pentru că se pot dovedi a fi un drum mai sigur, fără prea mult timp sau efort depus din partea ta. De ce să te chinui să escaladezi un munte, când îl poți ocoli? Trebuie să lași orgoliul la o parte și să mai lași după ceilalți. Până la urmă, contează obiectivul la care ajungi, nu mijloacele.

Rac


Dacă nu știi cum să-ți exprimi sentimentele față de o persoană, cel mai bun sfat este să spui direct tot ce-ți trece prin cap. Lasă deoparte analizele cuvintelor sau ale gesturilor, pentru că prea multă analiză nu face altceva decât să te blocheze la nivel mental și nu vei reuși să faci altceva decât să te bâlbâi. Fii spontan și lasă inima să zică ce vrea ea. Este o modalitate bună de a crea o legătură mai profundă.

Leu

Cineva din jurul tău face ceva captivant și te trezești dorindu-ți să poți face și tu la fel. Ce te oprește? Nu ai nevoie de nimic altceva, decât de ceea ce deja ai. Pune-ți creativitatea la treabă și lucrurile în mișcare. Care e cel mai bun mod de a începe ceva ce vrei să faci? Să vorbești nonstop despre planurile tale. Caută pe cineva care te va asculta, chiar și online.

Horoscop 26 august 2020. Fecioară

Dacă găsești timp să-ți faci ordine în casă și în mașină, de ce nu poți să-ți faci timp pentru a-ți face ordine în gânduri sau în sentimente? Sună pe cineva de încredere și vorbește-i despre problemele tale, pentru a te ajuta să le rezolvi. Nu uita să-l întrebi și tu, la rândul tău, de problemele lui. Poate are nevoie să se descarce. În plus, asta v-ar lega prietenia și mai mult.

Balanță

Ageritatea te va ajuta să semnalezi cuiva un detaliu important de care a uitat complet. Acest detaliu ar fi putut fi uitat de un coleg, din cauza faptului că nu a avut timp să calculeze și să verifice toate variantele în cadrul unui proiect, iar tu l-ai putea ajuta să îl ducă la bun sfârșit. Ai putea fi foarte apreciat din cauza gestului tău, așa că nu-ți faci probleme că cineva s-ar supăra pe faptul că dai impresia că le știi pe toate.

Scorpion

Cu toate că ascunderea adevăratelor sentimente față de cineva poate părea o strategie înțeleaptă, nu uita că unii oameni interpretează reținerea unei informații ca fiind un secret. Cei din jur se vor simți lăsați pe dinafară, neștiind ce părere ai despre ei. Tu mergi pe ideea că dacă nu poți spune nimic drăguț, mai bine nu spui nimic, dar nu este o soluție. Devine obositor să fii mereu diplomat, așa că relaxează-te și exprimă-ți adevăratele gânduri. Este comunicare sinceră, nu bârfă.

Horoscop 26 august 2020. Săgetător

Cearta cu un șef nu va dura o veșnicie și nici tensiunea din urma conflictului nu te va bântui o viață. Aceste lucruri se întâmplă tot timpul și fac parte din relațiile cu oameni puternici. Încearcă să vezi acest conflict ca pe o lecție. Vei vedea că ai mai multe de învățat atunci când provoci o persoană, decât atunci când taci și accepți ce-ți spune. Nu e sfârșitul lumii dacă două persoane nu sunt de acord, e doar începutul unei discuții care se va încheia ulterior.

Capricorn

Nu vei putea mereu să controlezi ce se întâmplă în viața ta. Ar fi benefic să te examinezi puțin și să-ți stabilești clar obiectivele pe termen scurt. Pe termen lung nu vei știi niciodată ce va urma să se întâmple. A venit timpul să te pui serios pe evaluarea unor obiective. Explorează, examinează și formulează un nou plan. Revizuiește-ți abordarea pe baza unor fapte și cifre solide, nu pe vise.

Vărsător

Bazează-te pe cunoștințele tale atunci când vine vorba de tranzacțiile afacerilor și nu pe încurajările unei persoane care habar nu are despre ce vorbește. Dacă încearcă să te ispitească cu bani mulți, câștigați ușor, să nu cazi în plasă. Această persoană îți insultă inteligența. Poate te consideră credul, de parcă nu știi că în viață nimic nu este pe gratis. Dacă chiar observi că acea persoană nu știe despre ce vorbește, demonstrează-i că tu știi. Explică-i despre ce e vorba, arată-i ce minte bogată ai.

Horoscop 26 august 2020. Pești

Dacă ai impresia că cineva este puțin prea critic legat de ce spui și ce faci, încearcă să nu o iei personal. Privește partea plină a paharului din această situație și apreciază persoana pentru onestitatea ei. Nu poți acuza o persoană pentru ceea ce crede, dar o poți aprecia pentru sinceritatea de care dă dovadă față de tine. Atunci poți fi sigur că acea persoană este de încredere. Nu începe să te îndoiești de judecata ei doar pentru că s-ar putea să nu-ți spună ceea ce vrei tu să auzi.

CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS: 1.060 cazuri noi la nivel național! RECORD de decese

 

Aplicația „Uite barza!” a descoperit 1.403 cuiburi noi de berze în 2020

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter