Actualitate

Două persoane arestate, după ce au sechestrat și bătut o femeie din Huedin

Polițiștii din Huedin au reținut o femeie și un bărbat, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire.

Două persoane arestate, după ce au sechestrat și bătut o femeie din Huedin Două persoane arestate, după ce au sechestrat și bătut o femeie din Huedin

 

 


 

În data de 21 august, în jurul orei 19.30, în urma unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 58 de ani și o femeie de 47 de ani, ambii din comuna Poieni, județul Cluj, ar fi lipsit de libertate o femeie de 31 de ani, din aceeași comună.


 

Femeia ar fi fost dusă forțat în curtea gospodăriei celor doi și agresată fizic. Polițiștii s-au sesizat din oficiu, urmare unor imagini video în care două persoane, un bărbat și o femeie, ar agresa fizic o altă persoană, în curtea unei locuințe. S-au derulat verificări, stabilindu-se identitatea persoanelor care apar în imaginile video.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Cele două persoane în cauză urmează a fi prezentate magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.


 

CITEȘTE ȘI


Bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni au fost percheziționați de autorități

Ultimele Stiri
abonare newsletter