Actualitate

Bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni au fost percheziționați de autorități

Polițiștii din Câmpia Turzii au efectuat 4 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de șantaj, proxenetism și camătă.

Bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni au fost percheziționați de autorități Bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni au fost percheziționați de autorități

 

 


La data de 20 august 2020, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, cu sprijinul polițiștilor Secției 4 Poliție Rurală și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare în comuna Viișoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, proxenetism și camătă, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Polițiștii au confiscat un autoturism

În urma perchezițiilor, au fost ridicate numeroase înscrisuri, iar un autoturism a fost indisponibilizat în vederea confiscării.


Trei bărbați din municipiul Câmpia Turzii, cu vârste cuprinse între 36 și 44 de ani sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de șantaj, proxenetism, respectiv camătă.

Un bărbat a fost reținut

Tot în 20 august, unul dintre bărbați, în vârstă de 44 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, cu propunere de arestare preventivă.


Bărbatul ar fi constrâns, în perioada septembrie-noiembrie 2019, o minoră, cu scopul obținerii în mod injust a unor foloase nepatrimoniale.

La acțiunea desfășurată au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, a mai precizat IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:



Clujeanul Avram Gal, plasat sub control judiciar de DNA pentru trafic de influență!

 

Semafoare noi la două treceri de pietoni din Cluj-Napoca

 

 

 

abonare newsletter