Actualitate

Chinul pentru clienții Fan Courier se prelungește! Sediul va rămâne în continuare în Apahida

Clienți Fan Courier nu se vor bucura de un sediu în Cluj-Napoca, cel puțin nu în viitorul apropiat.

Chinul pentru clienții Fan Courier se prelungește! Sediul va rămâne în continuare în Apahida Chinul pentru clienții Fan Courier se prelungește! Sediul va rămâne în continuare în Apahida

 

 


Strategia firmei a fost ridicarea unui sediu modern în Cluj, însă acest proiect a fost întârziat, deși planul de investiții se află de mai mulți ani în faza de documentare și autorizare.

 


Clienții Fan Courier vor avea de îndurat în continuare chinul sediului de la Apahida. Sediul principal pentru județul Cluj se află pe o stradă lăturalnică neasfalată și împânzită de câini. Mai mulți clujeni s-au plâns de condițiile pe care trebuie să le îndure în momentul în care au de a face cu un pachet neridicat de la Fan Courier.


Activitatea pandemiei a trecut prin două faze în perioada panemiei. Prima fază a constat în contracția volumelor, însă după o perioadă frima s-a bucurat de o creștere de peste 30% a volumelor transportate față de anul trecut, o creștere care a fost menținută până în iulie.


Deoarece compania nu a fost afectată direct de pandemie, firma nu a accesat stimulente economice pregătite de guvern, aceștia având operațiunea plății cu cardul introdusă în anii trecuți. Anul acesta se va schimba întreaga gamă de PDA-uri (Asistent Digital Personal), aceștia dorind să abordeze o tehnologie mult mai nouă care va crește productivitatea curierilor.

CITEȘTE ȘI:


 

Asfalt nou pe un drum județean din Cluj

 


 

Pistele cu sens unic de pe Dorobanților și Eroilor, contestate de bicicliștii clujeni

 

abonare newsletter