Actualitate

Asociația „Mai bine” organizează discuții cu tineri pe tema alimentației, la Cluj!

Asociația organizează, în perioada 15-28 august 2020 AlimenTerra. Dialoguri fertile cu tineri despre hrană, în cinci orașe din țară, printre care și la Cluj-Napoca.

 

 


„Una dintre problemele fundamentale ale comunicării este că nu ascultăm pentru a înțelege, ci pentru a răspunde. Hai să ne împărtășești ce știi tu despre hrana pe care o consumi, air noi promitem să te ascultăm pe bune”, arată comunicatul de presă al Asociației.


Astfel, tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, sunt invitați să participe vineri, 21 august 2020, la ora 17:50, în Parcul Central din Cluj, pentru a discuta cu alți tineri, într-o atmosferă degajată, despre hrană și alte subiecte interconectate.


Regulile vor fi respectate

În contextul epidemiologic, organizatorii plănuiesc să fie luate toate măsurile de precauție necesare pentru a organiza activitatea în condiții de siguranță. În urma înscrierii, persoanele selectate vor fi anunțate cu privire la ce trebuie să facă pentru a se simți în siguranță pe parcursul evenimentului.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate din cauza restricțiilor, așadar, punctele de întâlnire vor fi, la fel, comunicate doar celor selectați. Evenimentul poate fi găsit pe pagina de Facebook.


Asociația „Mai bine” este o organizație fondată în anul 2009 și are ca misiune promovarea teoretică și practică a dezvoltării durabile prin inițiative și proiecte organizate și dezvoltate în patru domenii de acțiune: educație pentru dezvoltare durabilă, protecția mediului, antreprenoriat social verde și implicare civică.

 


Citește și:

Rețetă de vinete la grătar! Cea mai ușoară rețetă de vară

 


 

Rețetă gogoșari în oțet fără fierbere. Mod de preparea ușor și rapid

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter