Actualitate

VIDEO. Moment emoționant! Femeia înșelată prin „metoda Accidentul” și-a primit banii înapoi

Femeia de 73 de ani, care a fost convinsă să ofere 2.000 de lei unor hoți prin „metoda Accidentul”, și-a primit banii înapoi.

VIDEO. Moment emoționat! Femeia înșelată prin „metoda Accidentul” și-a primit banii înapoi VIDEO. Moment emoționat! Femeia înșelată prin „metoda Accidentul” și-a primit banii înapoi

 

 


Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat în flagrant delict un bărbat de 36 de ani, din oraşul Beclean, care ar fi înşelat o femeie din Dej prin metoda ,,Accidentul”. În filmare este surprins momentul când polițiștii o anunță pe femeie că a fost victima unei infracțiuni, restituindu-i banii.

 


La data de 1 august, cel în cauză s-ar fi deplasat la domiciliul unei femei de 73 de ani, din municipiul Dej şi, atribuindu-şi o calitate falsă, ar fi indus în eroare persoana vătămată, afirmând că fiul acesteia a suferit un accident casnic, iar banii sunt necesari pentru o intervenţie chirurgicală.

În urma celor expuse, femeia i-ar fi înmânat acestuia un plic care conţinea suma de 2.000 lei. La scurt după plecarea de la domiciliul femeii, bărbatul a fost prins în flagrant delict de poliţişti, fiind retinut pentru o perioadă de 24 de ore.


În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că la fapta de înşelăciune ar mai fi participat încă un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Şieu Odorhei, judeţul Bistriţa-Năsăud. Acesta a fost depistat la data de 4 august de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi s-a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej. Prejudiciul a fost recuperat de către poliţişti şi predat persoanei vătămate.


 

CITEȘTE ȘI


ATENȚIE! A reapărut înșelăciunea „metoda Accidentul” în județul Cluj! Hoții au păcălit o bătrână de 73 de ani

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter